Vihor iz Jelisavca održao izbornu skupštinu

Jučer je nogometni klub Vihor Jelisavac održao izvještajno-izbornu sjednicu skupštine. Dosadašnji predsjednik Ivan Komak podnio je izvješće o radu u 2021. godini, a izvješća su podnijeli i treneri klupskih selekcija Zoran Kovačević i Dražen Pavličić. Sva su izvješća jednoglasno prihvaćena te je zaključeno da je u proteklom razdoblju klub imao iznimne rezultate po kojima je prepoznatljiv izvan svoje sredine. Dosadašnji predsjednik Ivan Komak je u emotivnom obraćanju rekao kako će on uz Vihor biti zauvijek vezan te će ga i dalje pomagati.

Oglas

Nakon razrješenja dosadašnjeg Izvršnog i Nadzornog odbora, jednoglasno su izglasani novi članovi Izvršnog odbora u sastavu: Denis Balentić, Branko Kraljik, Josip Slivka, Josip Hofer, Željko Marenjak, Ivan Lajčak, Damir Pelin, Darijo Funjak, Alan Kraljik, Kristijan Kuric, Patrik Kralik, Dalibor Božiček i Franjo Hofer. Na prvoj sljedećoj sjednici Izvršnog odbora članovi će između sebe izabrati predsjednika, a članovi su kao kandidata istaknuli Denisa Balentića. Novoizabrane članove Nadzornog odbora čine Ivan Balentić, Alenka Lajčak i Antun Kocifaj.

Oglas

Sjednici je bio nazočan i gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba koji se dosadašnjem vodstvu zahvalio na iznimnim uspjesima, a novom vodstvu poželio sreću i uspjeh u radu te naglasio kako će Grad Našice kao i do sada podržavati klub. Dodao je kako je od velikog značaja klupski rad s mlađim naraštajima koji će se natjecati u 4 mlađe kategorije i u kojima će trenirati stotinjak mladih igrača.

Oglas

Sve nazočne prigodnim riječima pozdravili su i predsjednik Športske zajednice Grada Našica Nikola Antolović, dopredsjednik Nogometnog središta Našice Zvonko Šarlija, dopredsjednik Vijeća mjesnog odbora Jelisavac Slavko Šmehil te predsjednik Oldtimer kluba Našice Franjo Hofer.

Izvor: NK Vihor