Vihor i FEŠK sutra igraju finale Kupa NS Našice

Sutra, u subotu, s početkom u 18,00 sati u Našicama na Gradskom stadionu igra se finale Kupa Nogometnog središta Našice, a finalisti su Vihor i Fešk.

Oglas

Fešk se bitno osnažio u aktualnom prijelaznom roku, dobrim dijelom i upravo iz redova Vihora pa našičke ljubitelje nogometa očekuje sigurno zanimljiva utakmica. I jedini i drugi su prilično uvjerljivo stigli do finala, momčad iz Feričanaca je “prošetala” do finala uz ukupnu gol-razliku 13:1. Preskočili su na putu do finala Željezničara, Slogu i Motičinu, dok je Vihor bio uspješan protiv Dinama, Omladinca i u polufinalu protiv Đurđenovca. Kako je polufinale igrano još u rujnu prošle godine stvari su prilično drugačije, drugačiji je kadar obje momčadi, no ako je suditi po imenima dojam je da je razlika u kvaliteti koja je sigurno na strani trećeligaša ipak manja no što je bila ranije.

Oglas

Na klupi Vihora od ovog ljeta stoluje iskusni Antun Labak kojemu će finale Kupa biti debi na trenerskoj klupi u službenoj utakmici, dok momčad iz Feričanaca i dalje vodi Neven Čukalevski kojeg u novoj sezoni čekaju slatke brige oko sastavljanja momčadi koja bi po svemu sudeći morala biti u samom vrhu 1. ŽNL.