/Vihor i Bedem u borbi za priključak vrhu PRIJATELJSKI DVOBOJ NA KLUPAMA
slavonija vihor00013

Vihor i Bedem u borbi za priključak vrhu PRIJATELJSKI DVOBOJ NA KLUPAMA

Sada je već običaj da jedan dvoboj iz svakog trećeligaškog kola izdvojimo kao derbi i damo riječ trenerima da ga najave iz svojih kutova, pa je tako ovoga puta izbor pao na dvoboj šestoplasiranog Vihora i trećeplasiranog Bedema. Gosti imaju bod više u odnosu na Vihor, svih 6 osvojili su u Ivankovu, dok je Vihor u dva domaća susreta osvojio po bod, a na gostovanju u Pleternici sva tri.

– Evo prvo bih želio izraziti veliku radost da je u naše redove stigao Marko Kasač koji nam dolazi iz BSK-a gdje je u drugoligaškoj konkurenciji kao mlad igrač stalno igrao što dovoljno govori o njegovoj kvaliteti. Nemamo ga za ovaj susret s Bedemom, ali za srijedu i Kutjevo će biti u kadru. Isto tako tokom tjedna u Kup susretu protiv Đurđenovca oporavljeni igrači su pokazali da su već sada u dobroj formi i da se na njih može potpuno računati tako da zaista imam slatke brige. Josip Raić Sudar i ja smo kroz mlađe kategorije Osijeka proveli dvije kategorij tako da se sjajno poznajemo, siguran sam da je on svojoj momčadi usadio svoj borbeni karakter i da će biti težak protivnik svima. Vjerujem da su momčad koja će biti “domaćinska”, ali i jako opasna na gostovanjima. Prošle godine su iz Jelisavca otišli s bodom što nam je dovoljno upozorenje. Jako respektiram momčad iz Ivankova, ali mi smo domaćin, spremni smo i očekujem pozitivan rezultat u današnjem dvoboju – za Sportalo je rekao Marko Dinjar, trener Vihora.

– Mi samo želimo nastaviti tamo gdje smo stali. I u porazu u Belišću igrali smo stvarno odlično, protiv Graničara je to bilo još bolje, i to je ono što želimo nastaviti i danas u Jelisavcu. Osim Vuksanovića koji ima manjih problema s leđima pa nije sigurno hoće li zaigrati svi su spremni i raspoloženi, nema razloga da ne odigramo odličnu utakmicu. Što se Vihora tiče oni su i prošle sezone pokazali da su odlična, iskusna momčad, a i sada su jako dobri i vidim ih u borbi za sami vrh ove sezone. Bez obzira na to idemo odigrati hrabru utakmicu i pokušat napravit dobar rezultat. Marko Dinjar? Praktično se čitav život poznajemo, od malih nogu do seniora smo zajedno u Osijeku, a onda smo i kao treneri radili skupa. Pravi smo prijatelji, ali tih 90 minuta to baš ništa ne znači, i jedan i drugi želimo pobjedu i sve ćemo napraviti da do nje dođemo. Nadam se da će sve biti korektno, da sudačke odluke neće utjecati na rezultat, a onda nek bolji pobjedi – poručio je trener Bedema Josip Raić Sudar.

Podijeli
  •  
  •  
  •