/Viđenje dosadašnjih nastupa na EP-u Nikole Vlašića ŽAL ZA PROPUŠTENIM POLUFINALOM - VLAŠIĆ: "MALO NAS JE PRATILA I NESREĆA"
nikola vlašić hns

Viđenje dosadašnjih nastupa na EP-u Nikole Vlašića ŽAL ZA PROPUŠTENIM POLUFINALOM - VLAŠIĆ: "MALO NAS JE PRATILA I NESREĆA"

Nikola Vlašić podijelio je svoja razmišljanja nakon što je Francuska u San Marinu nadjačala mlade Vatrene rezultatom 1:0.

“Shvatili smo što smo griješili u prvoj utakmici te smo se protiv Francuske oslanjali na kontre i polukontre. Na samom početku nismo dobro izlazili, ali u nastavku – kada bismo uspjeli spojiti nekoliko dodavanja – stvarali smo prilike. To nam je bila vodilja u drugom poluvremenu, no malo nas je pratila i nesreća”

“Žao nam je što ne idemo u polufinale i na Olimpijske igre. Ovoj generaciji ovo je zadnje veliko natjecanje, idemo još odraditi utakmicu s Engleskom i pokušati završiti turnir s pobjedom”

Foto HNS

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.