/Vida pred vratima engleskog velikana PREDSJEDNIK BEŠIKTAŠA U LONDONU NA ZAVRŠNIM PREGOVORIMA
screenshot-metro.co.uk-2018.08.07-19-24-53

Vida pred vratima engleskog velikana PREDSJEDNIK BEŠIKTAŠA U LONDONU NA ZAVRŠNIM PREGOVORIMA

Domagoj Vida uskoro bi trebao postati najbolji posao u povijesti turskog velikana Bešiktaša. Nakon što je prije 6 mjeseci došao kao slobodan igrač iz Dynama uskoro bi trebao otići iz Turske put Engleske za čak 25 milijuna funti.

S obzirom da Englezi ove godine imaju skraćeni prijelazni rok svi transferi polako se privode kraju, a Vidin je praktično zaključen, predsjednik Bešiktaša je u Londonu gdje zatvara posljednje detalje ugovora i možemo očekivati sutra ili prekosutra i potvrdu ovog posla. Svi detalji posla naravno još nisu poznati, ali kompletan transfer bi trebao biti vrijedan oko 25 milijuna funti prema engleskim medijima, veliki dio bi išao u novcu, a jedan bi vjerojatno išao kroz razmjenu igrača.

Domagoja čeka jaka konkurencija u vidu Sokratisa Papastathopoulosa and Laurenta Koscieleya, ali u ovom trenutku, nakon sjajnih igara i povijesnog rezultata u Rusiji naš reprezentativac je sigurno u najboljoj startnoj poziciji kod novog trenera Arsenala Emerya.

Zaslužio je Vida defitnitino svojim igrama i pristupom igru u ovako velikom klubu gdje će voditi bitke s ponajboljim napadačima na svijetu iz vikenda u vikend. Iz toga može samo profitirati i on i reprezentacija, ali sa zadovoljstvom na ovu priču gledaju i u Jedinstvu iz Donjeg Miholjca kojem će ponovno “kapnuti” jedna jako lijepa financijska injekcija.

Podijeli
  •  
  •  
  •