Veterani Rudara ponovno na okupu i ponovno u svom nekadašnjem domu

Košarkaški klub Rudar iz Murskog Središća na svojoj se Facebook stranici pohvalio ponovnim okupljanjem svoje veteranske ekipe koja će nastupiti na Zimskom košarkaškom prvenstvu Čakovec. Ono što je posebno lijepo za sve koji dugo prate košarku u Murskom Središću je povratak u dvoranu u Čakovcu u kojoj je Rudar dugi niz godina bio domaćin, sve dok nije dobio svoju dvoranu u svom gradu. U nastavku prenosimo objavu s Facebook stranice Rudara.

Hvala organizatorima Zimskog na lijepom predstavljanju. Vrijedi spomenuti kako će naša ekipa ponovno, nakon više od 24 godine zaigrati u dvorani ETŠ u Čakovcu gdje smo u 90-im godinama pa sve do 2000. godine kada smo dobili našu dvoranu, igrali svoje domaće prvenstvene utakmice. Definitivno ćemo se osjećati kao kod kuće!
Što se naše ekipe tiče, mnogobrojna je, ali neće svi uvijek moći zaigrati jer imamo igrača koji žive i rade u Zagrebu, Austriji pa nisu svaki vikend doma , neki naši veterani zbog ozljeda nisu na popisu pa smo zato ove sezone složili ekipu u kombinaciji s prijateljima iz KK Petrijanec. Zatim smo tu dodali dva naša seniora iz prve ekipe da uskoče ukoliko će nas faliti, a tu su i naša dva bivša suigrača iz Čakovca koji su ostavili trag u našem klubu, Denis Šantl i Nikola Hrkač.
Poziv našim navijačima da nas dođu podržati u dvorani Ekonomske i trgovačke škole iduće nedjelje 28.01. u 10:45 ujutro kada igramo protiv višestrukih prvaka, ekipe Parksa.