Vesela gužva na otvorenju trgovačkog centra Retail Park Marof

Na otvorenju trgovačkog centra Retail Park Marof u Novom Marofu vladala je poprilična
gužva. Svoja vrata kupcima su otvorili: Bipa, Mana, Kik, Lidl, Pepco, Pharma Marof, Sinsay,
Sport Vision, Tedi, Tisak, ZOO city i Daj Dam Retail. Osigurana parkirna mjesta nisu bila
dovoljna za sve posjetitelje. Iako je bio radni dan, već od otvorenja u 8 sati trgovački je centar bio prepun zainteresiranih kupaca, a tijekom dana gužva nije jenjavala.

Oglas

Situacija zapravo niti malo ne čudi jer su sve trgovine za svoje kupce pripremile bogatu i
raznoliku ponuda proizvoda najrazličitije namjene uz prigodne popuste i poklone. Investitor,
tvrtka Atlas immo invest osigurao je prigodni obrok iz INA Fresh cornera za sve posjetitelje. U programu proslave sudjelovale su plesne skupine Sparkly i Sparkle Fitnes plesnog studija M-Fit te Zvjezdice i Show plesnog studija SpinBox, kuburaška sekcija Streljačkog kluba Termika i Klapa Kampanel.

Oglas


Mario Debelec, član Uprave tvrtke Atlas immo invest, pozdravio je sve posjetitelje uz srdačne riječi zahvale svim sudionicima u realizaciji ovog projekta. Napomenuo je kako će nastojati opravdati povjerenje Novomarofčana pružajući najbolju uslugu i proizvode. Uz zahvalu je dao i obećanje da će biti aktivni članovi Grada, da će podržavati lokalne inicijative i da će nastojati kontinuirano doprinositi boljitku.

Oglas

Počeli su već prvog dana simboličnom donacijom Školi nogometa. Lidl i Atlas immo invest su Školi nogometa NK Novi Marof , koju polaze djeca od 5 do 17 godina, donirali 3.000 eura. Ovime su podržali i potiču sport te zdrav i aktivan način života od najmlađe dobi.
Gradonačelnik Grada Novog Marofa zahvalio je investitoru na hrabrosti i vjeri u potencijal
Novog Marofa. Prema Novom Marofu gravitira 30 tisuća stanovnika s ovog područja, a na ovaj im je način omogućeno da zanimljive trgovine i kupovina budu bliže i da u šoping ne moraju putovati toliko koliko su putovali do sada. Nije zanemariva ni činjenica da je u trgovinama Retail Parka Marof otvoreno stotinu radnih mjesta.

Trenutno je otvoreno 11 trgovina i jedan kafić, a do kraja godine planira se otvorenje svih
ostalih trgovina koje dolaze. Trgovine će do kraja ove godine raditi svaki vikend, a za sljedeću godinu će se radno vrijeme nedjeljom prilagoditi zakonu. Prigodni popusti u trgovinama traju do kraja tjedna, pa tko nije, može u narednim danima istražiti ponudu Retail Parka Marof.