Veliko pojačanje za Vuteks: Nikola Ilinčić novo je ime u Berarevićevoj svlačionici - SPORTALO

Veliko pojačanje za Vuteks: Nikola Ilinčić novo je ime u Berarevićevoj svlačionici

Nikola Ilinčić svakako je jedan od najboljih vratara Slavonije i Baranje, momak koji je svojim radom i kvalitetama dugo bio prvo ime BSK-a s kojim je došao sve do 2. HNL nesumnjivo zaslužuje taj epitet. A kada takav vratar sleti u svlačionicu posljednje momčadi 3. HNL sigurno dolazi kao veliko pojačanje.

Vuteks je jesen završio kao posljednja momčad 3. HNL sa samo 8 osvojenih bodova, za proljeće se spremaju vrlo ozbiljno, momčad je osnažena, a kao šećer na kraju stigao je ovaj sjajni vratar koji jamči sigurnost u obrani.

Sve se izdešavalo u zadnji tren. Neočekivano, rekao bih. Oba golmana izrazili su želju da promijene sredinu. Vuković iz privatnih razloga, a Živanović će se bazirati na Policijsku Akademiju, te je zatražio klub gdje će imat veću minutažu, ujedno i manje obaveza. Trener golmana i ljudi iz uprave isti dan završili su posao oko Ilinčića. Nikola i ja se znamo dugo, od malih nogu. On je dugo nosio Bsk, zaslužio traku, dolazi iz profesionalnog pogona, što nije mala stvar. Drago mi je da je izabrao dres Vuteksa i izrazio želju da nam pomogne i bude uz nas. On već nosi uspomene iz Vuteksa i zna dečke, tako da će se brzo uklopiti. Tu su i Artur i Dimitrije koji su me ugodno iznenadili pristupom i radom i sigurno uz trenera Dikonića da će još više napredovati. Pojačali smo se na papiru, vjerujem da ćemo potvrditi to i na terenu. Motiv, dobra atmosfera i velika borba presudit će našem cilju – poručio je trener Vuteksa Saša Berarević.

Naravno, ostaje tu još jedan “detalj” a to su odluke stožeraša koje za sada nisu naklonjene sportu i sportašima, sve veći upitnik je hoće li uopće biti nastavka prvenstva, ako ga bude, Vuteks će igrati puno ozbiljniju ulogu nego jesenas.

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.