Veliki sudački propusti u Prvoj NL: Jarun i BSK oštećeni za bodove

Još jučer je u izjavi za Sportalo Jerko Leko istaknuo vrlo loše suđenje, ali i zaleđe u odlučujućem trenutku utakmice iz kojeg je Dominik Dogan zabio pobjednički pogodak debelo u sudačkom dodatku. Danas je stigla i video i foto potvrda tog zaleđa, a došli smo i do videa iz Bijelog Brda gdje se domaći BSK može žaliti za barem jedan nedosuđeni kazneni udarac, u dvoboju s izravnim konkurentom Orijentom, s obzirom na konačnih 0:0 možda i trenutak kada su ostali bez dva velika boda u borbi za ostanak.

“Sa čuđenjem moramo konstatirati da se na nogometnoj utakmicu 30. kola između NK Jaruna i NK Zrinskog opetovano događaju stvari, za koje smo mislili da se u 2024. godini ne mogu događati. Naime, došlo je vrijeme da se kaže istina i da se obrane interesi NK Jaruna i nogometa općenito te da se sankcioniraju/izbace nogometni djelatnici koji svojim amoralnim djelima, dovode u pitanje integritet jedne nogometne velesile kao što je Hrvatska. U prilogu Vam šaljem snimke zaleđa za 1:2, gdje je napadač Zrinskog u trenutku prijenosa glavom (vidi sliku), najmanje 1m u nedozvoljenoj poziciji”, stoji u poruci Jaruna uz snimke situacije, a u nastavku (Video spornog gola pogledajte na 1:54:25):

“Isto tako se vidi kako pomoćni sudac prvo misli podići zastavicu pa je netom poslije toga opet spušta.??????????”

Denis Krstanović se u svojoj izjavi nakon utakmice nije doticao suđenja, ali smo došli do snimke na kojoj je nekoliko situacija koje vam i donosimo u nastavku pa sami prosudite je li tu bilo materijala za “kreč”.