/Veliki nogometni spektakl u Velikoj: Stižu poznata imena hrvatskog nogometa NOGOMETNI KLUB PAPUK SLAVI 90. ROĐENDAN
IMG_5513

Veliki nogometni spektakl u Velikoj: Stižu poznata imena hrvatskog nogometa NOGOMETNI KLUB PAPUK SLAVI 90. ROĐENDAN

Nogometni klub Papuk slavi 90. rođendan, a tom prilikom u Veliku, na jedan od najljepših stadiona u državi dolaze mnoga zvučna nogometna imena. U petak od 19. sati na veličkoj ljepotici snage će odmjeriti veterani Papuka protiv legendi HNS-a.

Utakmica počinje u petak 24. svibnja u 19 h, drugo poluvrijeme pod svjetlima veličkih reflektora. Uz vatrene koji su se okitili broncom u Francuskoj 1998. Ardiana Koznikua i Petra Krpana, nastupaju Mumlek, Jozinović, Poldrugač, Brnas, Župetić , Mrzlečki, bivši velički igrači Mujčin, Jakirović i još poneko “vatreno” iznenađenje.

Veterane NK Papuk čine igrači koji su 93. osvojili prvo mjesto u ŽNL, prvo posljeratno prvenstvo i svih ovih godina pomaže rad kluba; Kapel, Vidović, Martinaš, Hercigonja, Petrinović, Šubara, Galić, Jozić, Kljajić, Solić i Kožić uz mlađe igrače koji su se priključili radu u klubu. Utakmicu sudi jedan od najboljih sudaca bivših Ante Vučemilović, uz domaće suce. Uz nogomet ide i dobra zabava, pa su organizatori spremili nastup mažoretkinja i dolazak gostiju iz HNS-a

Uprava kluba poziva škole nogometa i školsku djecu da dođu svojoj opremi ili kockasti. Za sve je slobodan ulaz na južni dio zapadne tribine.

Zasigurno je ovo prekrasna prilika mladim nogometašima čitave Požeštini da u pravom nogometnom ambijentu, na prekrasnom stadionu i isto takvom travnjaku vide kako to igraju nekadašnje nogometne veličine koje su u svojim karijerama osvojile puno velikih trofeja, pa i one nezaboravne brončane medalje u Francuskoj.

Podijeli
  •  
  •  
  •