Veliki nogometni kviz u Zagrađu uz Valentinu Miletić

26. studenog u Zagrađu u prekrasnoj dvorani Provansa svi ljubitelji nogometa, kvizoljupci ali i ljudi željni natjecanja doći će na svoje, vrijeme je za Mega nogometni kviz!

Oglas

Spremna su vrlo zanimljiva pitanja, spremne su bogate nagrade, na vama je da okupite ekipu punu znanja i na vrijeme je prijavite te se uputite u Zagrađe na megdan brojnim poznavateljima nogometa u Slavoniji i Baranji. Zaista se vrijedi potruditi, nagrade su izdašne, a pobjednička posebno. Najbolja ekipa pobjedu će slaviti sljedećeg ljeta na prekrasnom odmoru za četiri osobe u Apartmanu Tommi na Crikveničkoj rivijeri, uz to će odmah kući sa 100€ u džepu, te poklon paketom Hella. Drugoplasirane i trećeplasirane ekipe isto tako očekuju bogate nagrade.

Oglas

Na samom događaju bit će osim samog kviza i puno popratnih sadržaja i iznenađenja za posjetitelje, pa i oni koji se neće natjecati u znaju imaju razloga doći u Zagrađe, između ostalog imat će priliku osvojiti potpisane dresove Domagoja Vide, Danijela Šarića, Filipa Uremovića…

Oglas

Čitav program vodit će hrvatska Diletta, Valentina Miletić, novinarka Maxsporta, a čitav događaj zakazan je za 26. studenog. Na vrijeme prijavite svoje ekipe, brojevi za prijavu su 098-955-7311 (Igor) te 097)749-9575.