Veliki derbi u Buku, Croatia domaćin Slavenu

Pred požeško slavonskim prvoligašima je jedanaesto prvenstveno kolo u kojem nas očekuje veliki derbi, pravi El clasicco ovog natjecanja, dvoboj pobjednika u posljednjih pet prvenstva!

Oglas

Jedanaesto jesensko kolo otvaraju u subotu Kuzmica i Parasan. Raspoloženja u taborima su potpuno različita, dok su domaći osokoljeni pobjedom u Gradcu gosti su doživjeli razočarenje koje im je priredila Sloga na njihovom terenu. Kvaliteta je sigurno na strani domaćina i ako ozbiljno uđu u utakmicu ne bi trebali imati puno problema.

Oglas

U nedjeljnom programu najviše pažnje privlači utakmica u Buku gdje gostuje Kaptol.
Pavelićevi dečki su prvi koji su ove godine uspjeli otkinuti bodove Croatiji, igraju lijep i napadački nogomet ali Buk nema pravo na kiks ukoliko želi da u sljedećem kolu u direktnom sudaru u Mihaljevcima sam odlučuje o jesenskom naslovu. Croatia u Grabovcu dočekuje Gračane koji su poharani ozljedama i brojnim izostancima malo posustali u zadnja dva kola. Croatia je favorit ali Slaven se sigurno neće predati bez borbe.

Oglas

Graničar u Zagrađu dočekuje Dinamo i ima priliku da eventualnom pobjedom potpuno uhvati priključak sa sredinom tablice i bodovno se izjednači sa svojim gostima. U Trenkovu gostuje Omladinac.Sloga je prošlo kolo upisala prvu pobjedu u sezoni i na krilima te pobjede ima se pravo nadati bodovima, no nešto će se pitati i goste. Graševina će nakon prve domaće pobjede na put u Donju Obrijež. Kvaliteta je sigurno na njihovoj strani, sjajni su ovi jesen u gostima, domaćin u lošoj seriji i borbi za opstanak.

Mladost u Pavlovcima dočekuje Dobrovac koji se konačno prošlo kolo osladio pobjedom. Mladostaši žele prekinuti niz od dva poraza, gosti sigurno kvalitetniji nego što tablica pokazuje. Očekuje nas zanimljivo kolo koje će sigurno dati odgovore o realnosti ambicija klubova u ovoj sezoni i lako je moguće da se tablica već nakon ovog kola podijeli u tri dijela.