Velika pobjeda Gradiške: Pometena vodeća ekipa lige!

Povratkom iskusnog trojca Blum – Gelo – Zirdum bilo je jasno da će ŽOK Nova Gradiška u drugom dijelu sezone biti neusporedivo jači nego jesenas, a to se i pokazalo kroz sve dosadašnje utakmice, dok je sinoć dobilo i službenu potvrdu kad je pobijeđena, pometena najbolja ekipa 1. lige zaprešićki OK Nebo.

Oglas

ŽOK NOVA GRADIŠKA – OK NEBO 3:0 (25:18,25:23,25:23)

Oglas

Dodatnu vrijednost ovoj pobjedi daje činjenica da Nebo nije došlo na izlet sa osiguranim naslovom prvaka, dapače, trebalo im je slavlje da bi bezbrižno odradili završnicu sezone, ovako ih čeka još dosta borbe. Čeka i Gradišku koja nije osigurala ostanak, no uz ovakve partije ne sumnjamo da će to učiniti. Favorizirani protivnik je pao u tri seta u vrhunskoj predstavi Runjašove ekipe, nažalost ta pobjeda nije donijela prednost u odnosu na izravnog konkurenta Umag koji je na svom parketu bio bolji od druge ekipe ŽOK Osijek. Nisu Osječanke tako uspjele pomoći Gradišci, sve će morati same odraditi do kraja.

Oglas

Nažalost kraj sezone će Gradiška odraditi bez iskusne Tiffany Blum koja je teško ozljedila ahilovu tetivu u pobjedi nad Nebom i sezona je za nju završena. Sreća u nesreći je da je upravo ova utakmica pokazala da Runjaš može računati i na djevojke s klupe koje su odigrale odlično svoje dionice pa se s optimizmom gleda prema gostovanju u Zadru koje sada očekuje Novu Gradišku.