/Velika Britanija upisala pobjedu protiv Hrvatske VEĆ DANAS DVOBOJ PROTIV IRSKE
Screenshot_20190808-085524_Facebook

Velika Britanija upisala pobjedu protiv Hrvatske VEĆ DANAS DVOBOJ PROTIV IRSKE

U trećoj utakmici Europskog prvenstva Hrvatska je poražena od Velike Britanije sa 67:89 (18-20, 21-21, 8-28, 20-20).

Hrvatska je u prve dvije utakmice U20 Europskog prvenstva za žene B divizije pobijedila Island i Izrael te time zaslužila prvo mjesto u svojoj skupini. No, u prvoj utakmici drugog dijela natjecanja, Velika Britanija je bila bolja sa 67:89.

 

Nakon izjednačenog prvog poluvremena, naše su reprezentativke doživjele pad u trećoj četvrtini. Ubacile su tek 8 poena, dok je Velika Britanija stvorila razliku od 20 poena prednosti koju Hrvatska do kraja utakmice nije uspjela smanjiti.

 

U hrvatskom dresu najviše, 20 poena, ubacila je Anđela Katavić. Po 10 su ubacile Karla Erjavec (4 asistencije), Ana Miše (5 osvojenih lopti) i Josipa Pavić (8 skokova).

 

Na strani Velike Britanije istaknula se Loren Christie s 26 poena.

 

KOMPLETNA STATISTIKA

 

Sljedeća na rasporedu je utakmica protiv Irske nakon koje će se znati koje su dvije ekipe iz trenutne skupine E (Hrvatska, Izrael, Velika Britanija, Irska) izborile polufinale i šansu za povratak u A diviziju. Utakmica protiv Irske na rasporedu je u četvrtak, 8. kolovoza u 19:00, a prijenos uživo možete pratiti na našoj Facebook stranici i FIBA YouTube kanalu.

Podijeli
  •  
  •  
  •