Velika bitka Jurića i Nikolića, Fehir ima lijepu prednost - SPORTALO

Velika bitka Jurića i Nikolića, Fehir ima lijepu prednost

Ulazimo u završnicu prvih dvoboja u izboru najboljeg igrača jesenskog dijela 3. HNL Istok u kojem se vodi zanimljiva bitka između napadača Oriolika Gorana Jurića i kolege mu po poziciji iz Slavije Pave Nikolića.

Već prvog dana veliki interes za izbor, još je 4 odnosno 5 sati do kraja dvoboja, a već je ova četvroka skupila zajednički gotovo 2000 lajkova. Puno više pažnje privukao je dvoboj Nikolić – Jurić. Legenda Oriolika je krenula žestoko, stvorila veliku prednost, u nekim trenucima i po 300ak glasova, no tokom noći i ranih jutarnjih sati Nikolić se vraća u igru i u trenutku pisanja ovog teksta stigao je do samo 5 lajkova zaostatka i tu će se očito voditi bitka do posljednjeg trenutka. Ponavljamo, točno u podne mi ćemo u komentaru napisati tko je imao koliko lajkova, sve nakon toga se ne računa.

U Dvoboju Fehir – Bratić od početka prednost Fehira, pa tako i u ovom trenutku ima 80ak glasova prednost što bi s obzirom na dosta manji broj ukupnih glasova trebalo biti dovoljno, no iz primjera Nikolića jasno da se to u nekoliko sati može okrenuti.

Bratić 223

Fehir 309

Jurić 709

Nikolić 704

 

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.