Velika bitka Broda i Sloge, Dilj u uvjerljivom vodstvu

Otprilike smo na polovini ankete u prva dva četvrtfinalna dvoboja, a kako sada stvari stoje Dilj je na najboljem putu da izbori plasman u polufinale Himnovizije. Nakon 10 sati nadmetanja Torpedo i Dilj su skupili 3000 glasova, no društvo iz Vinkovaca je za sada u osjetnom vodstvu. Kuševčani su prikupili 1200 glasova, a Dilj gotovo 1700 (u trenutku pisanja teksta). 500 glasova prednosti je vrlo velika prednost, s obzirom da je čitav dan još pred  ovim parom nije sve uzgubljeno za Torpedo, no ako ćemo gledati dosadašnje “nastupe” Dilja oni ovo neće prokockati.

U drugom četvrtfinalu zato potpuna neizvjesnost, MNK Brod je krenuo žestoko, no kako vrijeme prolazi tako Sloga sve bolje prati i u noćnim satima stiže do poravnanja, odnosno zaostatak smanjuje na zaista minimalan, manji od 10 glasova. Brođani u trenutku pisanja teksta imaju 1620, a Vrpoljčani 1611 i potpuno je jasno da će tokom dana biti velike borbe, ali i da će ovaj dvoboj definitino debelo premašiti do sada najveći broj glasova u jednoj anketi.

S obzirom da stalno pozivamo sve da poslušaju himne, podjelit ćemo ove četiri i ovdje, odvojite 15ak minuta vremena i poslušajte, riječ je o odličnim navijačkim pjesmama!

MNK BROD:

 

NK SLOGA VRPOLJE:

NK TORPEDO KUŠEVAC:

NK DILJ: