Velik broj golova u sklopu 16. kola 2. ŽNL Valpovo-Donji Miholjac

Odigrano je 16. kolo 2. ŽNL Valpovo-Donji Miholjac, a u skoro svim susretima gledatelji su mogli vidjeti jako velik broj golova. Zanimljivo je da je samo Hajdin od gostujućih momčadi ostvario pobjedu, dok su ostali susreti završili pobjedama domaćina uz samo jedan remi.

Oglas

Oglas

Graničar je ugostio zahuhtali Hajdin te je poražen s velikih 2:6. Vincek je zabio hat-trick za Hajdin, a po jedan pogodak su zabili Vnučec, Jakofi i Cvetković. Strijelci za poražene domaćine bili su Kovačević i Ameti.

Oglas

Omladinac je na domaćem terenu u Petrijevcima svladao BKS Termiju 4:0. Dvostruki strijelac za razigrane domaćine bio je Rimac, a na listi strijelaca još su završili Tomas i Stojiljković.

Zelčin je na domaćem terenu svladao Slogu iz Samatovaca 5:0. Semialjac i Magić su za domaćine zabili dva gola, a još jedan pogodak je upisao i Stanković.

Dubrava je na krilima razigranog Đurakića svladala Hrvatski Sokol 4:1. Navedeni Đurakić je zabio dva pogotka za domaću momčad, dok su po jedan još zabili Maričić i Bibić, a jedini pogodak za goste djelo je Vuksanića.

Bočkinci su na domaćem terenu bili vrlo uvjerljivi protiv Beničanaca rezultatom 3:1. Rimac, Kotris i Harkanovac su zabili za Bočkince, a pogodak Rusana nije bio dovoljan za goste da izvuku pozitivan rezultat.

Jedini susret ovog kola koji je završio bez pobjednika igrao se u Lacićima između Viktorije i Mladosti, a iako je bilo nekoliko šansi s obje strane, susret završava remijem.

Drava je na domaćem terenu ugostila i svladala Podravac rezultatom 2:1. Poveli su gosti preko Korova, ali preokret i domaću pobjedu Dravi donose Skelac i Val.