Vedrana Jakšetić karijeru nastavlja u Njemačkoj

Mlada osječka odbojkašica Vedrana Jakšetić karijeru nastavlja u Njemačkoj, u klubu VfB Suhl Lotto Thuringia koji se naravno natječe u elitnom razredu njemačke ženske odbojke – Bundesligi.

Oglas

Nakon uspješnog perioda u Francuskoj Vedrana se odlučila mijenjati zemlju u kojoj traži dodatni iskorak u svojoj karijeri.

Oglas

Odlučila sam se za Njemačku jer sam htjela napraviti promjenu i probati nešto novo. Igrala sam u Francuskoj 4 godine te mislim da je vrijeme za nekakvo novo iskustvo. Imala sam par ponuda iz Francuske, i od samog Nancyja, ali me ovo više privuklo. Zadovoljna sam novim klubom, cilj im je dosta visok i nadam se da ćemo u tome uspjeti. Trener je dobar, kvalitetno radi tako da mislim da će biti i mjesta napretku.

Oglas

Trener je Mađar, Laszlo Hollosy koji je Vedranu silno želio u svom kadru, to je istaknuo i na klupskoj stranici.

Dugo vremena tražimo pravu osobu na ovoj poziciji. Uvjeren sam da sam našao pravu za nas s Vedranom. U Europi je pokazala da može igrati na visokoj razini. Sretan sam što mogu poželjeti dobrodošlicu uspješnoj igračici u svojoj ekipi,  koja se želi dokazati u Bundesligi! Navijači Suhlera mogu se veseliti što će je vidjeti “, kaže  trener Laszlo Hollosy.

Jakšetić je ranije igrala u svom  ŽOK Osijeku i OK Poreču od kud je otišla u Francusku gdje je igrala za vrlo jaki RC Cannes i Vandéuvre Nancy Volley-Ball koji je bio njena posljednja postaja u Francuskoj. Naravno da je i Vedrana ostala zakinuta u posljednjoj sezoni, korona je puno toga pokvarila.

Svima je teška situacija oko korone i tržište je dosta oskudno. Nadam se da će se situacija što brze popraviti i da će se sve vratiti u normalu uskoro – poručila je Vedrana za koju se nadamo da će se ubrzo ustaliti u reprezentativnom dresu jer svojom kvalitetom sigurno i te kako zaslužuje biti u njemu!