Vedran Dalić: Vjerujem u nastavak dobrog niza

Nogometaši BSK-a danas će gostovati u Čakovcu kod Međimurja i pokušati nastaviti s dobrim igrama i rezultatima o ovsezonskom izdanju 2. HNL. Naravno da je pred njima težak ispit, svako gostovanje u drugoligaškom natjecanju je vrlo zahtjevno, no optimizma u Bijelom Brdu ne nedostaje.

Odlazimo u goste Međimurju i svjesni smo kvalitete protivnika, ali i njihovih slabosti koje moramo pokušati iskoristiti. Pokazali smo već da se možemo nositi sa najboljim ekipama u ligi i uz pravi pristup vjerujem u pozitivan rezultat – najavio je Vedran Dalić.

Marko Dabro, čovjek o kojem se najviše priča kada je riječ o nogometašima BSK-a, sasvim opravdano i logično jer “trpa” kao na tekućoj vrpci, jednako kao i Dalić vjeruje u pozitivan ishod ovog ogleda.

Odlazimo na noge trenutno najjačoj domaćoj ekipi u prvenstvu pa s toga očekujem tešku, ali i zanimljivu utakmicu. Analizirali smo protivnika i detektirali njihove slabosti. Ukoliko budemo na dosadašnjoj gostujućoj razini siguran sam da dobar rezultat neće izostati.

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.