/Većina liga BPŽ je okončana, Prva ŽNL, 2.zapad i odgođene utakmice pred nama U CERNIKU GOSTUJE VRLO DOBRI SLAVONAC IZ GORNJE BEBRINE
mladost cernik fb

Većina liga BPŽ je okončana, Prva ŽNL, 2.zapad i odgođene utakmice pred nama U CERNIKU GOSTUJE VRLO DOBRI SLAVONAC IZ GORNJE BEBRINE

Lige se pomalo bliže kraju, neke su već završile, neke parcijalno pa će samo dvije imati svoj kompletan program dok će se nekoliko odgođenih ili prekinutih susreta odraditi tijekom vikenda.

Prva ŽNL nastavlja svojim ritmom prema koncu natjecanja, a želju i mogućnost da prvi prođu ciljem ima ponajviše trojka na vrhu s po 22 boda (Zvonimir, Slavonac NK i Mladost) kao i Batrina koja je na minus jedan. Svoju prigodu tražit će i Slavonac GB koji kasni tri boda za vodećima, a upravo će momčad iz Gornje Bebrine igrati derbi kola u Cerniku nakon kojega će vjerojatno puno toga biti jasnije za obje momčadi.

Raspored parova,delegata  i sudaca za prvenstvene utakmice 11.kola 1.ŽNL koja se igraju 03.11.2019. s početkom u 14:00 sati.

Rb Parovi Suci Delegat
1 NOVA KAPELA     Zupčić M. ŠIŠMANOVIĆ
NK SLAVONAC     Kruljac T.
NK OMLADINAC VRBOVA     Rister D.
 03.11.2019. u 14:00 sati.
2  DONJA VRBA     Grgurević K. FILIPOVIĆ
  NK ZVONIMIR     Brekalo M.
 NK BONK     Mikajević M.
  03.11.2019. u 14:00 sati.
3 CERNIK     Krajnović D.  BABIĆ
 HNK MLADOST  

Maričević D.

  NK SLAVONAC GB    Vlainić M.
 03.11.2019. u 14:00 sati.
4   SLAVONSKI ŠAMAC     Vukoje B. STANKOVIĆ
  NK GRANIČAR SŠ     Dumendžić F.
   NK BUDUĆNOST     Brekalo D.
  03.11.2019. u 14:00 sati
5   LJUPINA     Topčić Z.  KUNECKI
   NK SLAVEN     Stanković M.
   NK RAKETA     Marjanović M.
   03.11.2019. u 14.00 sati.
6   STARO TOPOLJE     Jurević D. VINJARSKI
   NK OMLADINAC ST     Kožul D.
   NK BUDAINKA KOLONIJA     Špionjak L.
   03.11.2019. u 14:00 sati.
7    SLOBODNICA      Gavranić G. DUBAC
  NK SLOBODNICA      Šimunović I.
  NK BATRINA      Turina F.
  03.11.2019. u 14:00 sati.

 

Druga ŽNL

Vodeći Graničar je osigurao jesenski naslov dva kola prije kraja natjecanja u ovoj kalendarskoj godini, a za nagradu će imati slobodan vikend uoči zadnjeg jesenskog kola. Mladost, Croatia i Slavonac će pokušati iskoristiti odmaranje lidera kako bi smanjili zaostatak te učinili proljetni dio zanimljivijim i neizvjesnijim.

aaaa

 

Iako su lige službeno završile još se treba odigrati nekoliko utakmica koje su ili prekinute ili odgođene. Tako će se utakmica u Ruščici između domaćeg Posavca i MV Croatije nastaviti od 50.minute u nedjelju s početkom u 14 sati. Derbi je to sredine ljestvice nakon kojega bi MV Croatia mogla preskočiti svoga domaćina ukoliko pobijedi u Ruščici te okončati jesen na sedmoj poziciji.

Gundinci će u istom terminu dočekati Mladost iz Divoševaca kao i Sloga u Gromačniku Vatrogasca te Mladost u Malinu Vinogorca. Gundinci traže pobjedu koja bi im uljepšala polusezonu i imaju prigodu sustići svoga suparnika koji trenutno bježi tri boda. Sloga i Vatrogasac neće napraviti pomak na ljestvici, ali svaki je bod dragocjen i bitan za nastavak natjecanja dok Mladost i Vinogorac mogu popraviti svoje plasmane i okončati jesen na nešto boljoj poziciji od onih trenutačnih.

Foto FB Mladost Cernik

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.