Večeras u Sport plusu Omladinac iz Vrbove i Ultramaraton klub Mazator

Polako ali sigurno Josip Šebalj ide prema 950 emisiji Sport plus, večeras u uobičajenom terminu od 20,30 sati na programu SBTV-a gledat ćemo izdanje broj 946 ovog sportskog magazina urednika i voditelja Josipa Šebalja. Ovog puta čekaju nas nogometne i trkačke teme:

SPORT PLUS (946), u ponedjeljak, 13. 11. 2023. od 20,30 donosi ove teme:

TEMA: 1Nogometni klub “Omladinac” (Vrbova) – klub se nakon nekoliko sezona u ovoj ponovno vratio u natjecanje Prve Županijske lige u kojoj se nalazi u sredini ljestvice. U 5 odigranih utakmica na domaćem terenu u Vrbovi imaju 4 pobjede i samo jednu neodlučenu te su bez poraza uz samo 1 primljeni pogodak. Koliko su jaki kod kuće pokazuje i nedavna pobjeda nad vodećim Slavoncem iz Gunjavaca i Drežnika koji je barem jedini uspio pogoditi mrežu Omladinca u Vrbovi što je prvi gol koji su primili na svom terenu ove jeseni. Međutim, daleko je važnije da su u toj derbi utakmici 3 boda pripala sastavu Hrvoja Wdovjaka. Ovaj vikend u pretposljednjem kolu Omladinac je gostovao u Slavonskom Brodu kod Budainka Kolonije te će biti govora o te dvije utakmice kao i cijeloj polusezoni i planovima za proljetni nastavak.

GOSTI: Hrvoje Wdovjak, trener NK “Omladinac” Vrbova

Hrvoje Jozić, NK “Omladinac” Vrbova

TEMA: 2Rezultati kola u Trećoj HNL – istok te MŽNL Brod / Požega i Prva ŽNL

TEMA: 3Ultramaraton klub “Mazator” – osvrt na dosadašnje aktivnosti, natjecanja na kojima su bili, koja su oni organizirali u ovoj godini te pogotovo zanimljivost da Vedran Dulj već godine trči svaki dan. Upravo Dulj pričati o tome i kako je sve počelo s trčanje, dok će Dejan Radanac koji je član Atletskog kluba Sljeme iz Zagreba govoriti o svojim rezultatima koje je imao u ovoj godini te što planira u slijedećoj kao i do kraja ove tekuće.

GOSTI: Vedran Dulj, UMK “Mazator”

Dejan Radanac, AK “Sljeme” Zagreb