/Večeras u Slavonskom Brodu Superkup! NOVO VRIJEME I USPINJAČA NASTUPAJU U PRVOM MALONOGOMETNOM SUPERKUPU
futsal finale kupa 00044

Večeras u Slavonskom Brodu Superkup! NOVO VRIJEME I USPINJAČA NASTUPAJU U PRVOM MALONOGOMETNOM SUPERKUPU

Pobjednik Prve hrvatske malonogometne life Novo Vrijeme Apfel i pobjednik Hrvatskog malonogometnog kupa Uspinjača Gimka suočit će se u premijernom malonogometnom Superkupu.

Komisija za mali nogomet i nogomet na pijesku objavila je kako će se 2019. godine odigrati premijerno izdanje malonogometnog Superkupa. Utakmica između hrvatskog prvaka i pobjednika Kupa bit će odigrana 20. rujna u Sportskoj dvorani Vijuš u Slavonskom Brodu, s početkom u 20:00 sati.

Uspinjača Gimka do Superkupa je stigla pobjedom u završnici HMNK protiv Alumnusa iz Sesveta, dok je Novo Vrijeme Apfel svoje mjesto u premijernom Superkupu osiguralo drugim uzastopnim naslovom prvaka HMNL.

Premijernu utakmicu Superkupa između Novog Vremena i Uspinjače gledatelji mogu pratiti na Hrvatskoj nogometnoj televiziji.

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.