Večeras (petak) je veliko finale u Bošnjacima

I malonogometni turnir u Bošnjacima bliži se kraju. Na turnir se prijavilo 11 ekipa, nije velik broj no kvaliteta prijavljenih je bila vrhunska, a o tome najbolje svjedoči podatak da u finalu nećemo gledati ponajbolje futsal igrače većinom iz Futsal kluba Osijek koje su u polufinalu zaustavili domaći momci i tako sebi pružili priliku domoći se pehara za najbolju ekipu kao i najveće novčane nagrade no na putu im stoji ekipa iz susjedne države pa će kibici i obožavatelji malog nogometa i futsala imati priliku uživati u internacionalnom finalu.

Oglas

Večeras je tako stigao i onaj završni dan ili bolje rečeno večer kada će pod svjetlima reflektora oni najbolji izaći na teren i potući se ekipne i pojedinačne nagrade. Gledatelji se ne moraju tući za svoje nego strpljivo sačekati izvlačenje jer ih uz sjajne prezentacije futsal majstora očekuje iznimno bogata tombola (električni romobil glavana nagrada), a nakon svega do dugo u noć će igrače i gledatelje zabavljati tamburaški sastav Big Bradersi s Ivanom Štivićem.

Rezultati polufinalne večeri :
20:30 Veterani revijalna “Zrinski” Bošnjaci – Veterani “Rašk” R.Selo 7:6
21:15 (polufinale) SP “Husić” Brčko – MNK futsal Olimpijac, Županja 1:1 (3:2) pen.
22:00 (polufinale) Restoran Aquarius “Spužve” – Vulkanizer Mario 3:3 (6:5) pen.
Raspored finalne večeri:
20:00 limači revijalna NK “Zrinski”
20:30 za 3.mjesto  Vulkanizer “Mario” – MNK futsal Olimpijac, Županja
22:00 finale SP “Husić” Brčko – Restoran Aquarius-Spužve, Bošnjaci
Nakon utakmice za broncu, izvlačit će se tombola, dok će one najvrjednije ostati za izvlačenje nakon finalne utakmice! Iza svega toga slijede tamburaši.
Vidimo se u što većem broju – dođite i uvjerite se svojim očima, a možda vas i sreća pomazi pa ne odete kući praznih ruku!