Večeras kreće ono najuzbudljivije na turniru u Vođincima

Na malonogometnom turniru u Vođincima natjecatelji su stigli do faze u kojoj svaki poraz znači da nema povratka, pa tako večeras kreću utakmice na ispadanje. Imamo na rasporedu dva susreta osmine finala i dva susreta četvrtfinala. U prvoj utakmici večeri sastaju se CAFFE BAR JET SET – AUTO SERVIS ČIPA. Caffe bar Jet Set na čelu s iskusnim i nepredvidljivim Ivom Stepićem te njegovim mladim snagama iz Cerne i Šiškovaca protiv Auto servisa Čipa najmlađe ekipe na turniru, našoj futsal budućnosti čiju okosnicu čine momci iz Retkovaca.

Oglas

GRAVEL d.o.o. – PRITY d.o.o. ; na jednoj strani odlična ekipa iz Bosne i Hercegovine, a na drugoj strani iskusna ekipa koja dolazi iz Osijeka, sastavljena djelom od igrača Mladosti (Božić, Kovač, Ižaković). To su dvije utakmice osmine finala čiji će pobjednici odmah danas odigrati i utakmice četvrtfinala. Pobjednik susreta CB Jet Set – AS Čipa protiv ekipe GRUBE EXPRESS PLUS. Grube express plus je odlična ekipa iz Đakova i okolice koja je prvi put došla na ovaj turnir i odmah prvu večer svojim igrama oduševila publiku.

Oglas

U drugom susretu se sastaju pobjednik susreta Gravel-Prity protiv RESTORAN NADA VUKOVAR. Šta reći o ekipi Restoran Nada, a da već nije rečeno – u zadnjih par godina jedna od najboljih futsal ekipa u Slavoniji. Svoju moć su pokazali prošli vikend kad su postali SOCCA mali nogomet prvaci HRVATSKE, ekipa koja će predstavljati Hrvatsku u Ligi prvaka.

Oglas

Još jednom im u ime organizatora našeg turnira čestitamo na velikom uspjehu i želimo im puno sreće u Ligi prvaka. Pozivamo publiku da danas u što većem broju dođu na naš turnir od 20 sati i podržimo ove odlične ekipe te uživamo u majstorijama i odličnim utakmicama sjajnih haklera – poručio je ispred organizacijskog odbora Dražen Dikonić.