/Večeras Dinamo u Osijeku na proslavi Kohortinog rođendana NOVI POKUŠAJ RUŠENJA BJELIČINOG STROJA
osijek dinamo nkos

Večeras Dinamo u Osijeku na proslavi Kohortinog rođendana NOVI POKUŠAJ RUŠENJA BJELIČINOG STROJA

Kohorta danas slavi 31. rođendan, a finale proslave je utakmica s novim prvakom Dinamom na Gradskom vrtu. Ili nakon te utakmice, ako im momčad priušti pobjedu bit će to potpuni užitak za sve drukere Bijelo plavih!

Nakon ispadanja od istog protivnika u polufinalu kupa na Maksimiru, Skenderova momčad prepuna je motiva da uzvrati Dinamu, ali još više da svojim fanovima pokloni pobjedu za rođendan. Motiv je apsolutno i borba za Europu, pa je ono što se najmanje očekuje od svih koji će istrčati na teren maksimalna borba, onakva kakva je viđena u Zagrebu prije nekoliko dana. Ako se Modri još jednom pokažu boljima u takvoj utakmici nitko neće imati zamjerke! U svom obraćanju javnosti Ivo Smoje je zamolio sve kojima je stalo do kluba za pozitivu, za suzdržavanje od negativnih komentara i zaista je potpuno u pravu! Svi naravno želimo više od Osijeka, želimo pobjede, trofeje i atraktivan nogomet. Ali treba biti objektivan! Osijek ima dobru momčad, vrijednu drugog mjesta jer Dinamo je ove sezone neprikosnoven, miljama daleko od svih. Osijek ima projekt, gradi se stadion što naravno košta jako puno tako da je prva momčad sasvim sigurno zakinuta za osnaživanje. Klub definitivno ima sjajnu perspektivu, škola nogometa radi sjajan posao, prvi igrači već igraju značajne role u prvoj momčadi, a to će se sasvim sigurno dodatno pojačavati. U kombinaciji s većom količinom novca za kvalitetnija pojačanja Osijek će po završetku stadiona sigurno biti konkurentan Dinamu! I to je temelj optimizma. Ali i aktualni kadar zaslužuje pozitivu, iako je bilo i anemičnih izdanja, bilo je i krasnih pobjeda i igara! Iz najtežih dana NK Osijek Kohorta je ona svijetla točka, ono što je baš uvijek pozitivno u čitavoj priči oko kluba! NIsu od onih navijačkih skupina koje rade štetu svom klubu skupljanjem kazni. Naravno, danas je iznimka, za rođendan se hoće i mogu počastiti i dati si oduška, ali nema sumnje da će i dalje u prvom planu biti podrška Bijelo plavima!

Večeras u 19,00 zaista vrijedi doći na Gradski vrt iz više razloga. Od toga da će se pogledati odličan nogomet, najbolje od onoga što HNL može ponuditi, preko važnosti utakmice u borbi za Europu pa do prilike da se čestita rođendan osječkoj navijačkoj vojsci!

Podijeli
  •  
  •  
  •