/Već prvoga dana u rekordnom roku prodano 538 godišnjih ulaznica! REKORD U SVIM DOSADAŠNJIM GODINAMA
osijek ulaznice nkos

Već prvoga dana u rekordnom roku prodano 538 godišnjih ulaznica! REKORD U SVIM DOSADAŠNJIM GODINAMA

U prva četiri sata otkako je krenula prodaja kupljeno je 538 godišnjih ulaznica. To je rekord u svim dosadašnjim godinama kada je riječ o prvom danu kupovine abonomana. Iako u pravilu nitko od nas ne voli nekakve gužve, ipak nas se dojmio red pred ulazom G-6 u Gradskom vrtu, a slični su bili i navijački komentari na društvenim mrežama. Procedura je išla svojim tijekom, a svi su pritom iskazali razumijevanje i strpljivost čekajući svoje minute kod djelatnika koji su angažirani na ovom projektu.

Cijene su i dalje najpovoljnije

Već po dolasku se moglo primijetiti da je osiguran nesmetani parking, također i osvježenje ukoliko bi se čekanje eventualno pomalo odužilo, a nitko nije bio izložen ni suncu. Svi oni koji su kupili nove godišnje ulaznice dobili su ih u prigodnom, moderno dizajniranom omotu, a ono što je zasigurno najvažnije – cijene su i dalje najpovoljnije. To se posebice odnosi na obiteljske pakete, stoga ne čudi da su i ovaj puta najtraženiji. Taj je omot ujedno i voucher koji omogućuje 50 posto popusta za kvalifikacijske utakmice UEFA Europa lige. Potrebno ga je pokazati na blagajni kada se bude kupovala ulaznica za europske dvoboje, po načelu jedan voucher – jedna ulaznica, a na voucheru je naznačeno za koje se to pretkolo, odnosno protivnika odnosi. Za prvi ovosezonski nastup na međunarodnoj sceni ulaznice će krenuti u prodaju već sredinom idućega tjedna.

Primjer i drugim navijačima

Navijači pripremu mogu obaviti i sami. Prije svega se to odnosi na online ispunjavanje traženih podataka. Osim toga, nemojte zaboraviti sa sobom ponijeti dosadašnju godišnju, kao i člansku iskaznicu Bijelo-plavog kluba. Ako ste ih zaboravili to usporava cjelokupni proces, pa ipak provjerite imate li sve što je potrebno za ishođenje odabranih paketa ulaznica za domaće utakmice u novoj sezoni. U petak i subotu prednost će još uvijek imati oni s prošlosezonskim godišnjim ulaznicama (zadržavaju dosadašnje mjesto na tribini), a od ponedjeljka će procedura krenuti i za sve ostale. Također, iskoristite priliku i kupite nešto od klupskih rekvizita ispred ulaza na koji trebate doći (G-6).

Ovdje možete pronaći sve informacije o godišnjim ulaznicama za sezonu 19/20,  a odgovore na često postavljena pitanja možete provjeriti na linku.

Foto nkosijek

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.