/Važna pobjeda Gradiške u Velikoj Gorici GRADIŠČANKAMA SLIJEDI UTAKMICA SEZONE
žok gradiška žok osijek 022

Važna pobjeda Gradiške u Velikoj Gorici GRADIŠČANKAMA SLIJEDI UTAKMICA SEZONE

Veliki posao odradile su u nedjelju odbojkašice Nove Gradiške na gostovanju u Velikoj Gorici. S tri boda iz tog susreta Gradiška se probila na 4. mjesto Prve lige, preskočile su Dinamo i u puno ugodnijoj situaciji dočekuju upravo taj klub u posljednjem prvenstvenom kolu sljedećeg vikenda.

Odigrali smo dopadljivo i zadovoljavajuće s manjim oscilacijama, što je i normalno za prvu pravu utakmicu u novoj godini. Moram istaknuti da sam se s pravom pribojavao ove utakmice jer bi nas svaki krivi korak udaljio od cilja. Ekipa Azene je bitno podigla razinu svoje igre u odnosu na jesenski dio i možemo reći da smo pobijedili kvalitetnu ekipu koja prijeti kada god im to dopustite. A sada nas čeka utakmica sezone u kojoj u subotu u 20,00 sati u našoj dvorani dočekujemo direktnog konkurenta za 4. poziciju, odličnu ekipu OK Dinama iz Zagreba – rekao je trener Gradiške Damir Runjaš i pozvao sve da im daju podršku s tribina.

screenshot-natjecanja.hos-cvf.hr-2019.01.21-08-34-08

Zaista je to iznimno bitna utakmica za Gradišku, nije čak toliko bitno niti pobjediti, samo se izboriti za plasman među 4 najbolje ekipe što ih vodi u razigravanje za Superligu. Dva seta su dovoljna za ostvarivanje tog plana, no naravno da je želja pobjedom učvrstiti samopouzdanje i razveseliti sasvim sigurno brojne navijače koji uvijek znaju kada je curama potrebna prava podrška.

Podijeli
  •  
  •  
  •