VAU: Pogledajte novi autobus HNK Vukovar 1991

Hrvatski nogometni klub Vukovar 1991 zaista živi prekrasne godine na svim poljima. Prije samo tri i pol godine bio je na dnu, na rubu provalije i ispadanja iz 3. HNL Istok, a onda se dogodilo pravo malo čudo, u klub su stigli investitori koje je predvodio rođeni Vukovarac Markus Buzov, krenuo je preporod i danas je riječ o klubu koji izaziva respekt na svakom drugoligaškom terenu.

Oglas

Nakon što je momčad brzo posložena da se spasi ispadanja uslijedio je napad na titulu prvaka koja je unatoč čudesnom proljeću pod Miroslavom Bojkom umaklo zbog lošije razlike u odnosu na Belišće, no iz drugog pokušaja Vukovar je uspio, kao bonus su stigle kvalifikacije koje su uspješno odrađene pa je klub koji je definitivno izrastao u ponos Grada skočio u drugi rang natjecanja. I tamo gura odlično!

Oglas

A odlično gura i na drugim poljima, nedavno je u samom centru Vukovara otvoren prekrasan Fan shop sa zaista bogatom ponudom, klupska škola radi sve bolje, stadion u Borovu je dotjeran maksimalno koliko je to moguće s obzirom na njegovo stanje, a u punom procesu je i gradnja potpuno novog, prekrasnog stadiona i trening kompleksa koji će u Vukovar donesti prvoligaške uvijete. I sve to zahvaljujući privatnom novcu i ljubavi prema ovom Gradu koji nam je svima posebno drag. Vukovarska svlačionica koju sjajno vodi Miroslav Bojko napunjena je karakternim igračima, od kapetana Ivana Marijanovića koji spremno prepušta poziciju mlađem kolegi zbog interesa momčadi, pa do legendarnog Đozle u vrhu napada koji unatoč godinama i ozljedama pokazuje kako se bori za svoj klub. Puna je i talenta poput mladog Vanje Pelka koji može izrasti u sjajnog napadača te kolumbijskog čarobnjaka Robina. I sada su svi oni dobili još malo bolje uvijete, klub je predstavio novi autobus koji izgleda fenomenalno!

Oglas

Kažu da slika govori više od tisuću riječi pa ćemo samo ponoviti ono što stoji na zadnjoj strani autobusa uz fotografije dvojice od mnogih koji se ne zaboravljaju, uz Blagu Zadru i Jean-Michel Nicolliera – Heroji se nikad ne zaboravljaju!