Vatreni osigurali invaziju na Njemačku

Hrvatska nogometna reprezentacija minimalnom pobjedom nad Armenijom pred 20.000 gledatelja na Maksimiru je osigurala plasman na Europsko prvenstvo i sigurno pravu invaziju na Njemačku sljedećeg ljeta.

Oglas

HRVATSKA – ARMENIJA 1:0

Strijelac: Ante Budimir (43.)

HRVATSKA: Livaković – Stanišić (od 50. Juranović), Šutalo, Gvardiol, Sosa – Modrić, Brozović – Majer (od 84. Baturina), Kramarić (od 68. Marco Pašalić), Ivanušec (od 46. Mario Pašalić) – Budimir (od 84. Sučić)

Oglas

ARMENIJA: Čančarević – G. Harutyunyan, Mkrtchyan, Calisir, Tiknizyan – Hovhannisyan (od 86. Piloyan), Spertsyan, H. Harutyunyan (od 69. Dashyan) – Ranos (od 73. Miranyan), Sevikyan (od 70. Serobyan), Zelarayan (od 46. Bichakhchyan)

Oglas

S dvije pobjede u posljednjem prozoru kvalifikacija uz pomoć Armenije koja je otkinula dva boda Walesu Vatreni kao drugoplasirani idu na Europsko prvenstvo. Očekivali smo lakši put do Eura, ali na kraju se ne treba pretjerano opterećivati nekim rezultatskim krivim koracima, Vatreni su nas naučili na muke u kvalifikacijama, ovo je još i dobro prošlo kako je ranije znalo biti. Naučili su nas Vatreni i na velike rezultate na velikim natjecanjima, vrijeme je da na tu povijesnu karticu upišemo i Europsko prvenstvo.

Brojni Hrvati su već na licu mjesta, mnogi će sljedećeg ljeta potegnuti do Njemačke pa će to za Hrvatsku biti sigurno spektakularno prvenstvo sa sjajnim navijačkim dekorom na svim stadionima. Već sad s nestrpljenjem čekamo lipanj 2024. godine!