/Vatreni održali otvoreni trening u Zagrebu RAKETA, MANDŽO I OLIĆ DANAS U SLAVONSKOM BRODU
0000026754_685_375_cut

Vatreni održali otvoreni trening u Zagrebu RAKETA, MANDŽO I OLIĆ DANAS U SLAVONSKOM BRODU

Hrvatski nogometni reprezentativci započeli su u ponedjeljak pripreme za kvalifikacijske okršaje s Azerbajdžanom i Mađarskom, a navijači su viceprvake svijeta mogli pratiti na otvorenom treningu.

Srebrni Vatreni odradili su prvi, regeneracijski trening na prvom okupljanju u 2019. godini. Po dolasku u Zagreb, pod vodstvom izbornika Zlatka Dalića istrčali u na teren Hitrec-Kaciana podno maksimirskog stadiona te se u odličnoj atmosferi stigli i družiti s navijačima.

Pred oko tisuću gledatelja, trenirali su svi osim Ivana Perišića koji se nacionalnoj selekciji pridružuje kasnije tijekom večeri, a odvojeno su u teretani vježbali dokapetan Ivan Rakitić te Marcelo BrozovićAndrej Kramarić i Ante RebićTin Jedvaj u posebnom je tretmanu sve do četvrtka, kada će pasti odluka konkurira li za nastup u nedjelju protiv Mađarske.

Otvorenom su treningu prisustvovala i djeca iz Caritasovog dječjeg doma, koja su svjetske doprvake pratila pri izlasku na teren, nakon čega je uslijedilo zajedničko fotografiranje.

0000026737_700_394_cut

Osim toga, uz Vatrene su bila i braća HančićNikola i Marko, koje je krajem povijesne 2018. godine u njihovom domu posjetio izbornik Dalić. Unatoč poteškoćama, predani su zaljubljenici u nogomet i suradnici čakovečke Sloge.

Tijekom večeri hrvatski su reprezentativci predstavnicima Klinike za dječje bolesti Zagreb i akcije Korak u život uručili donacije Zaklade Vatreno srce.

Podijeli
  •  
  •  
  •