Vatreni narednih šest godina na Novoj TV

Nova TV, najgledanija televizijska postaja u Hrvatskoj, postigla je dogovor s Uefom te će i idućih šest godina prenositi utakmice hrvatske nogometne reprezentacije.

Oglas

Nova TV prenosit će utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024., kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2026., kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2028., kao i utakmice Lige nacija 2022., 2024. i 2026. godine. Osim toga, ljubitelji nogometa u programu Nove TV moći će pratiti i sve prijateljske utakmice hrvatske nogometne reprezentacije.

Oglas

“Ispred Hrvatskog nogometnog saveza mogu izraziti zadovoljstvo što će Nova TV idućih šest godina i dalje prenositi utakmice hrvatske reprezentacije. Nova TV se pokazala odličnim partnerom u organizacijskom i programskom smislu, s puno sjajnih ljudi koji rade ispred i iza kamera. Utakmice hrvatske reprezentacije su najgledaniji program u Hrvatskoj i zato čestitam Novoj TV što je uspjela izboriti pravo na prijenose u narednom razdoblju. Uvjeren sam da nas čeka puno zajedničkih pobjeda, na zadovoljstvo naših navijača i gledatelja Nove TV”, rekao je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić.

Oglas

“Ponosni smo što na Novoj TV nastavljamo prenositi najuzbudljiviji sportski sadržaj. Emitirati utakmice hrvatske nogometne reprezentacije predstavlja nam čast ali i odgovornost da gledateljima sadržaj prezentiramo na najbolji mogući način. Nova TV kao najjača multimedijalna platforma nastavlja i u narednih šest godina kroz sinergiju televizije i digitalnih kanala kreirati dodatnu vrijednost, aktualan i atraktivan sadržaje za sve gledatelje reprezentacije”, izjavio je predsjednik Uprave Nove TV, Dražen Mavrić.

Za novi, šestogodišnji ciklus reprezentativnih aktivnosti sportska redakcija Nove TV priprema i niz sadržajnih i grafičkih novosti u emisijama kao i u samom prijenosu utakmica. Kao i dosad sve će biti popraćeno dinamičnim prikazom s najnovijom tehnologijom koju priprema višestruko nagrađivani tim produkcijske grafike Nove TV.

”Kvalitetna priprema i tim ono su što čine uspjeh projekta. Kada je čovjek dio ekipe satkane od vrhunskih profesionalaca onda i zahtjevni projekti poput prijenosa utakmica hrvatske nogometne reprezentacije nisu zahtjevni, dapače. Ono pak što produkciju utakmica hrvatske nogometne reprezentacije čini drugačijima, posebnima je dodatni nacionalni naboj, ponos i emocije koje odlaze u neslućene ili možda bolje rečeno nemjerljive visine, nebitno radi li se o sreći ili tuzi. To sve je toliko prisutno u okruženju stadiona da ne možeš ostati hladan bez obzira koliko se trudiš biti hladan profesionalac. Ponosan sam što imam priliku biti dio ove cijele priče i to me čini sretnim, kako profesionalno tako i ljudski, navijački”, rekao je glavni producent informativnog programa Nove TV, Antonio Blašković, koji vodi produkciju projekta.

Izvor HNS