/Vaterpolo klub Mursa ima besplatne upise u svoju Školu tijekom ljeta BESPLATNA ŠKOLA VATERPOLA ZA DJEVOJČICE!
Upis_3

Vaterpolo klub Mursa ima besplatne upise u svoju Školu tijekom ljeta BESPLATNA ŠKOLA VATERPOLA ZA DJEVOJČICE!

Ovoga ljeta po prvi put ženski Vaterpolo Klub Mursa upisuje djevojčice u besplatnu školu vaterpola koja se održava na Copacabani!

Stoga pozivaju iz Kluba sve sugrađanke neovisno o dobi da se pridruže u ljetnim mjesecima i budu dio stvaranja novog ženskog vaterpolo kolektiva u Osijeku.

Ove godine po prvi puta nastupili su u 1. Hrvatskoj vaterpolskoj ligi, a novi cilj je samostalni ženski klub sa svim mlađim kategorijama.

Godine nisu bitne. Dovoljno je malo plivačkog iskustva i dobra volja, a za sve ostalo su tu provjereni i iskusni treneri.

Upisi u besplatnu školu vaterpola traju cijelo ljeto, a trajanje same škole predviđeno je do početka školske godine!

Obrati se treneru Draženu Lerincu ( 091 541 04 70) i dogovori svoj prvi trening. Raspored treninga možete saznati od trenera, a za sve detalje informacije možete se obratiti i u inbox stranice Kluba.

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.