Vardarac se opasno pojačava za iduću sezonu

Iza Vardarca je vrlo uspješna sezona u osječko-baranjskoj 1. ŽNL gdje je Dinjarova momčad na kraju prva prošla kroz cilj i napravila najveći uspjeh u povijesti kluba. Ovaj je baranjski klub tri sezone zaredom prvak. Prvo su postali prvaci Baranjske lige, potom 2. ŽNL NS Beli Manastir, da bi prošle godine osvojili i osječku 1. ŽNL.

Oglas

Osvojenim su prvim mjestom ostvarili plasman u Međužupanijsku nogometnu ligu Osijek-Vinkovci. Sudeći po imenima sadašnjih pojačanja, Vardarac i iduće sezone želi naslov prvaka. Uprava baranjskog kluba radi odličan posao i do sada je na svojim stranicama predstavila pet pojačanja. Prvi je u klub stigao Antun Perak koji je stigao iz Krpan-Babić akademije. Iz Borca iz Kneževih Vinograda došli su Dominik Tkalec i Marko Novoselić, dok je iz Bedema u Vardarac stigao Mislav Bagarić.

Oglas

Danas je klub pak na svojoj FaceBook stranici predstavio novo veliko pojačanje. Novi je član Zelenih postao Stjepan Šimičić koji dolazi iz BSK-a iz Bijelog Brda. Ovaj drugoligaški igrač je svakako veliko pojačanje za Dinjarovu momčad, koja bi se sljedeće sezone trebala boriti za najviše pozicije u višem rangu.