Vardarac rutinski preko Belja, Columbus slavio nakon golijade u Petlovcu

Proteklog vikenda Baranjski drugoligaši odigrali su šesnaesto kolo svoje lige. Vardarac, Jovan Lazić, Columbus, Mladost i Bratstvo upisali su pobjede, dok su Šokadija i Polet podijelili bodove.

Oglas

Vardarac je kao i prošlo kolo bio najuvjerljiviji, spakirali su velikih sedam komada Belju. Dalibor Antolić i Zvonimir Lendić su dva puta pogađali mrežu domaćeg vratara, a s po jednim pogotkom su im se pridružili Josip Lazar, Vedran Aćimović i Marko Dinjar. Jovan Lazić je na svom terenu minimalno slavio protiv Mladosti iz Čeminaca rezultatom 3-2. Počelo je žustro pa je sudac u prvom dijelu dosudio dva jedanaesterca, po jedan sa svake strane. Marijan Vuka bio je siguran za domaće, a Darko Brumen za goste. U drugom dijelu Stevan Petrović s dva pogotka donosi dvostruku prednost svojoj momčadi, a Milan Bešlić smanjuje desetak minuta prije kraja ali za potpuni povratak nije bilo više vremena.

Oglas

U Petlovcu je palo čak 13 pogodaka na utakmici, na kraju je zasluženo slavio Columbus rezultatom 5-8. Nikola Jakeljić je za goste pogađao četiri puta, Dejan Molnar tri i Gordan Milić jednom, dok su se za domaće u strijelce upisali Ivan Preksavec dva puta, a po jednom Bruno Bartolić, Josip Šimunović i Matej Markan. Mladost je uvjerljivo slavila protiv Dinama rezultatom 5-1. Kapetan Dario Pintar je svojim pogotkom donio pobjedu Bratstvu na gostovanju u Batini kod Napredka. Šokadija i Polet su jedini podijelili bodove u ovom kolu.

Oglas