/Vardarac preokretom do sedme pobjede 2. ŽNL NOGOMETNOG SREDIŠTA BELI MANASTIR
vardarac

Vardarac preokretom do sedme pobjede 2. ŽNL NOGOMETNOG SREDIŠTA BELI MANASTIR

Vodeća momčad lige stigla je do sedme pobjede iz isto toliko pokušaja. Niti u Bolmanu nisu pronašli rješenje kako zaustaviti Zeleni stroj, iako su bili jako blizu! Lazar, Robičko i Babić bili su strijelci za Vardarac, a za domaće je oba puta pogađao legendarni Marijan Vuka. Imao je Jovan Lazić 2:1 u završnici, no Vardaracje i u toj situaciji pokazao kvalitetu i na kraju nastavio svoj pobjednički niz.

I prvi pratitelj je bio uspješan, Šparta je dugo odoljevala, a onda je ipak upisala težak poraz Pod kruševcem. Nakon što su se dosta mučili gosti su proigrali ulaskom Dragana Hoscieslavskog koji je postigao dva pogotka. Slično je bilo i kod Šokadije, jedan pogodak u prvom dijelu, pa onda bijeg do uvjerljive pobjede u nastavku. Prvi dvojac Šokadije u ovom je kolu imao ujednačen učinak, Josip Balatinac – Igor Kolarić 2:2.

Miroslav Marić bio je dvostruki strijelac u najuvjerljivijoj pobjedi kola u kojoj je njegova Mladost sa 7:1 nadigrala posljednje Belje. Radnički je stigao do svog drugog boda, i to na potpuno lud način.  Na poluvrijeme je Columbus otišao s golom prednosti, pa onda u samo 9 minuta, od 47. do 56. zabio još tri gola i činilo se da je priči kraj slijedi još veća ludnica, gosti u samo 7 minuta zabijaju – 4! Od 61. do 68. Radnički nije postojao na terenu i na kraju nakon 4:0 može biti sretan s bodom.

Mladost je u Dražu s 2:0 nadigrala Napredak, oba gola pala su u posljednjih 20ak minuta, prvog je postigao Šanta a drugog Andabak. Robert Zaboš bio je trostruki strijelac u 3:2 pobjedi Međimureca nad Petlovcem koji se u završnici s dva zarađena isključenja svojski potrudio da bodovi ostanu domaćinu.

BRATSTVO – ŠPARTA 6:0

RADNIČKI – COLUMBUS 4:4

DINAMO – ŠOKADIJA 1:4

MLADOST Č. – BELJE 7:1

MEĐIMUREC – PETLOVAC 3:2

MLADOST D. – NAPREDAK 2:0

JOVAN LAZIĆ – VARDARAC 2:3

baranja 2

Podijeli
  •  
  •  
  •