/Vardarac još jednom uvjerljivo slavio 2. ŽNL NOGOMETNOG SREDIŠTA BELI MANASTIR
vardarac

Vardarac još jednom uvjerljivo slavio 2. ŽNL NOGOMETNOG SREDIŠTA BELI MANASTIR

Nogometaši Vardarca suvereno gaze kroz baranjsku 2. ŽNL, s makismlanim učinkom drže vrh ljestvice i sve su bliže jesenskom naslovu prvaka.

U devetom kolu na svom su terenu s uvjerljivih 5:0 nadigrali Napredak, standardno napadački dio posla odradili su Dejan Marković i Ištvan Ferenc, prvi je postigao tri, drugi dva pogotka. Nije Vardarac bio najuvjerljiviji, daleko od toga. Mladost je u Dražu Belju sprašila 11 komada i potvrdila da ide s formom prema gore, dok Belje svakako ne može više prema dolje. Ni Mladost nije bila najuvjerljivija, za pogodak ih je nadmašio Jovan Lazić, četiri od toga postigao je Stevan Petrović, a pet neuništivi Marijan Vuka!

Bratstvo i Šokadija su gostujućim pobjedama ostali tri boda iza Vardarca. Šujdović i Žaper donijeli su pobjedu Bratstvu, dok su u slavlju Šokadije strijelci bili Balatinac, Benić i Kolarić. Do gostujuće pobjede došli su i nogometaši Šparte kod Radničkog golovima Molnara i Bartolića. Visoku pobjedu u devetom kolu ostvarili su i nogometaši Mladosti iz Čeminca koji su na svom terenu sa 6:0 bili bolji od Columbusa uz po dva gola Marušića i Vidovića.

Rezultati 9. kola:

RADNIČKI – ŠPARTA 1:2

DINAMO – BRATSTVO 1:2

MLADOST Č. – COLUMBUS 6:0

MEĐIMUREC – ŠOKADIJA 1:3

MLADOST D. – BELJE 11:1

JOVAN LAZIĆ – PETLOVAC 12:1

VARDARAC – NAPREDAK 5:0

baranja 2

Podijeli
  •  
  •  
  •