Vardarac i Radnički bez pobjednika u prvom susretu kvalifikacija

Jučer je u Vardarcu odigran prvi susret pretkola kvalifikacija za popunu 1. ŽNL Osječko baranjske. Nakon uvodnih 90 minuta zadovoljniji može biti Radnički iz Dalja koji je za uzvrat zaradio pozitivan rezultat – 1:1.

Krenulo je vatreno, gosti iz Dalja su prvi došli do prednosti pogotkom Borne Cebića iz kaznenog udarca, no prednost im nije dugo trajala, nakon samo nekoliko minuta Danijel Šileš vraća stvari na početak. Sve to dogodilo se u uvodnih 20ak minuta pa se očekivalo još pogodaka do kraja, no mreže su ipak mirovale iako je prigoda bilo na obje strane, posebice pred gostujućim vratima.

Rezultat je ovo koji u ulogu favorita stavlja Radnički, no pred njima je ipak još vrlo zahtjevnih 90 minuta. One su na rasporedu u srijedu kada će se s početkom u 18,00 u Dalju odigrati drugo poluvrijeme ovog dvoboja. Već u nedjelju 12. srpnja slijede polufinala kvalifikacija, a bolji iz dvoboja Radnički – Vardarac putuje u Velimirovce na noge Croatiji, dok u drugom polufinalu u Semeljcima Polet dočekuje Sokola.