Varaždinski klub ima novo ime: Nije više Kitro nego Cratis Varaždin

U utorak je u konferencijskoj dvorani varaždinske Arene održana godišnja Skupština Odbojkaškog kluba Kitro Varaždin na kojoj je donesena odluka o promjeni imena kluba u Cratis Varaždin.

Oglas

Klub je dugi niz godina u svom imenu nosio ime glavnog sponzora, lanca maloprodajnih trgovina TP Varaždin – Kitro. Odlukom Skupštine, ponovno će klub nositi ime glavnog sponzora, a to je sada tvrtka Cratis, jedan od regionalnih lidera u pružanju Managed cloud usluga.

Oglas

Nije to jedina važna odluka na Skupštini, nakon što je Mario Harjaček nakon tri i pol godine dao neopozivu ostavku na mjesto predsjednika, na njegovo mjesto došao je Nikola Kučiš.

Oglas

Osim toga, jednoglasno je prihvaćena i financijsko i sportsko izvješće koje su pred skupštinom izinijeli direktor kluba Goran Jošić i tajnik kluba Slobodan Runjak. Također su izglasani i novi članovi izvršnog odbora te nadzornog odbora.

Članovi izvršnog odbora su Ivana Blaguški, Zoran Cvrkalj, Darko Detelj, Ivica Đolonga, Ivana Đurđek, Mario Harjaček, Goran Jošić, Florijan Kramar, Damir Kuzminski, Damir Martinčević, Una Petek-Mikulčić, Bogdan Rajčević, Slobodan Runjak i Mario Strelec na čelu s predsjedniko Nikolom Kučišem. Nadzorni odbor se sastoji od predsjednika Zvonimira Kuštera i članova Duje Ercegovića i Tomislava Žganca.

Kitro, odnosno Cratis vrlo dobro gura u Superligi, trenutno su nakon sedam odigranih utakmica na omjeru 6:1 i 12 osvojenih bodova što ih svrstava u skupinu od četiri kluba s istim bodovnim učinkom na diobi drugog mjesta, samo je zagrebačka Mladost sa sedam pobjeda uspješnija u vrlo izjednačenoj i uzbudljivoj Superligi.