Varaždin slavio u Brodu, Centrometal u Sisku, Mursa uvjerljivo bolja od Splita

Za odbojkaškim superligašma je zanimljivo 15. prvenstveno kolo u kojem su po tri boda osvojili Mursa i Centrometal, dok je varaždinski Cratis iz Broda odnio dva.

Oglas

Bila je to i najzanimljivija utakmica kola, i jedni i drugi su ušli u utakmicu “nabrijani” i spremni nastaviti s dobrim rezultatima. Dva puta su gosti iz Varaždina bili u prednosti, Brođani su se vraćali pa je nakon što su si osigurali po bod o drugom odlučivao peti set. U ključnim trenucima odlučujućeg seta mirniji su bili Varaždinci koji su ovim bodovima pobjegli na +4 boda u odnosu na Marsoniju.

Oglas

Nakon iznenadnog odlaska Marija Tepperta s klupe Murse, Osječani su srećom imali lak zadatak protiv pretposljednjeg Splita, odradili su posao maksimalno ozbiljno i prebrodili prvi šok, sada ipak imaju dovoljno vremena za pripremu za domaći susret protiv Siska koji prethodi velikom derbiju i gotovanju kod zagrebačke Mladosti.

Oglas

Sljedeći protivnik Murse je Sisak, a s njim se lakoćom proteklog vikenda obračunao Centrometal. Nedelišćani su domaćina dugo lomili u prvom setu koji je otišao sve do 29:27, a onda u preostala dva mirno odrađen posao, oba puta Sisak je stigao do 21 poena. U subotu u 17,00 sati u Nedelišću gostuje vodeća momčad lige, Mladost, koja još uvijek ne zna za poraz u ovoj sezoni.