/Valpovka uskoro u novouređenim prostorijama SPORTALO U INSPEKCIJI
20191108_124443

Valpovka uskoro u novouređenim prostorijama SPORTALO U INSPEKCIJI

Nogometaši Valpovke su trenutno prognanici što ih ne smeta da nižu sjajne rezultate i drže prvo mjesto u MŽNL Osijek – Vinkovci. Prognani su iz svojih svlačionica, a prognali su ih majstori koji punim tempom rade na obnovi klupskih prostorija. Kako dobro Brkićevi majstori odrađuju svoj posao na terenu, jednako dobro i kvalitetno posao obavljaju električari, keramičari, knauf majstori i svih ostali koji rade na uređenju klupskih prostorija.

20191108_124430

Danas smo bili u posjeti Valpovu gdje smo produžili suradnju s Gradom na čemu se još jednom zahvaljujemo gradonačelniku Matku Šutalu, a nakon toga smo krenuli u inspekciju gradilišta i ostali zadivljeni viđenim! Valpovka će vrlo skoro dobiti prostorije reprezentativnog izgleda i vrlo funkcionalne. Četiri prostrane svlačionice uređene po najvišim standardima, prostori tajništva, ekonomije, trenerske urede, veliki fitnes sa saunom. Čitav projekt vrijedan je više od 2 milijuna kuna, a radovi su u završnoj fazi, već ove jeseni predsjednik Marko Barišić će preuzeti ključeve potpuno obnovljene zgrade!

20191108_124638

Kako je gradonačelnik i sam vrsni nogometaš, član Hrvatske reprezentacije gradonačelnika s kojom je izborio plasman na Europsko prvenstvo, samim tim i veliki sportski zaljubljenik nesumnjivo je da će Valpovka ali i ostali klubovi s područja Valpova i u budućnosti uživati punu podršku gradskih vlasti. Da je Valpovka na pravom putu govori i podatak o 170 djece koja redovito treniraju i igraju, a i činjenica da se taj broj konstantno povećava! Osim radova na infrastrukturi koja je temelj svega, potvrda da je valpovački sport na pravom putu je odluka da grad sufinancira školovanje trenera, priušti mladima rad s educiranim stručnjacima što je najbolje moguće ulaganje u budućnost!

Podijeli
  •  
  •  
  •