Valpovka u novu sezonu kreće kao trećeligaš

Sportski rezultat je tu, u klupskim prostorijama se još uvijek može namirisati svježa boja sa zidova, preostaje riješiti još formalnost zvanu licenciranje kako bi Zeleni iz Valpova zaigrali u Trećoj HNL. U slučaju da Marsonia kroz kvalifikacije postane drugoligaš u narednoj bi sezoni žitelji Valpova i Bališća, ali i šire okolice imali nogometni spektakl i veliki okršaj dvaju susjeda u okvirima natjecanja u Trećoj HNL istok.

Oglas

Oglas

Valpovka će svojom pojavom u trećeligaškom nadmetanju sigurno biti osvježenje kako u igračkom tako i u ambijentalnom jer definitivno ima najprirodniji stadion smješten u hladovini starih hrastova valpovačke šume. Prateći uzlet kluba pod vodstvom agilnog predsjednika Marka Barišića uz potporu velikog prijatelja sporta – gradonačelnika Matka Šutala, Valpovka ima perspektivu biti stabilan trećeligaš i klub za primjer.

Oglas

Porazgovarali smo s tvorcem sportskog rezultata trenerom Goranom Brkićem bivšim prvoligaškim igračem koji doista ima bogato znanje i iskustvo koje može prenijeti na svoje učenike:

Žao mi je što nismo dobili priliku pokazati do kraja da zavrijeđujemo biti prvi i da nastavimo tamo gdje smo stali uoči prekida, ali na kraju smatram da smo zasluženo stigli do prve pozicije i da se ovim zaključenjem samo potvrdilo da zaslužujemo veći rang. Čestitam svim ekipama u našem rangu. to je odlična liga s odličnim klubovima i igračima, trenerima, a nijanse su presudile da dođemo na prvo mjesto između nekoliko jako dobrih ekipa. Čestitam i mojim igračima koji su zaslužili po kazali da su taman za jedno koplje bolji od ostalih. Objeručke prihvaćamo izazov višeg ranga za kojega se spremamo. Moram pohvaliti i momčad iz Satnice Đakovačke, Dilj, Radnički…koji su nas tjerali da budemo bolji i na kraju zaslužimo ovaj plasman. Smatram da smo dosta dobri i kvalitetni  i ako ostane ova ekipa na okupu pojačavat ćemo se ciljano. Ponosan sam da je gotovo čitav igrački kadar s valpovačkog područja pa ćemo tako i popunjavati kadar igračima iz domaćeg miljea. Smatram da smo dobra ekipa i za veći rang pa ćemo tražiti mlađe igrače. Igrači koji su izborili Treću ligu zaslužuju nagradu zaigrati u njoj pa nećemo sigurno dovoditi puno igrača – rekao je mladi i perspektivni stručnjak koji svojim radom pokazuje da na njega i njegove dečke treba računati i u Trećoj HNL.

Foto FB Valpovka