Valpovka gostuje u Bošnjacima, Ceranci u Kneževim Vinogradima

U subotu i nedjelju se igra 31. kolo u MŽNL Osijek-Vinkovci. Ovo je kolo slobodan HAŠK Sokol, dok vodeće momčadi očekuju zahtjevni izazovi koje moraju preskočiti žele li biti korak bliže tituli.

Oglas

Oglas

Vrlo zanimljiv susret igra se u Otoku gdje će petoplasirani domaćin dočekati šestoplasiranu ekipu Radničkog iz Mece. Ovaj je dvoboj direktan obračun za top 5, a u susret će gosti bez pocrvenjelog Vladića. U Kneževim Vinogradima vodeći Borac dočekuje ovo proljeće vrlo dobru momčad Tomislava iz Cerne. Lidera zanimaju isključivo tri boda, a gosti u svojim redovima imaju odlične pojedince koji mogu zagorčati život svakoj ekipi u ligi. Krucijalne će bodove spasa pokušati osvojiti i imenjak iz Bobote koji gostuje u osječkom Donjem gradu. Domaća Olimpija pruža bolje rezultate u odnosu na jesen, sigurno se Sambolova mladost neće lako predati, međutim Stojkovićevoj bi momčadi gostujući bodovi mogli biti od krucijalnog značaja.

Oglas

U nedjelju u Satnici kod Mladosti gostuje Radnički iz Županje. Ne pamtimo kad su Satničani pet prvenstvenih kola bili bez pobjede, a ni u susretu s Županjcima im neće biti nimalo lagano. Valpovka će na daleki put u Bošnjake gdje Majdenićevoj gardi igra samo pobjeda. Vjerujemo da će se Valpovčani tako i postaviti, međutim domaći je Zrinski bez imperativ, osigurali su ostanak, u dobroj su formi, pa ne bi čudilo da i otkinu nešto Valpovčanima. Nakon osvajanja Kupa VSŽ, Borinci na svom terenu ne bi smjeli imati problema sa Slavoncem. Novoselac će sastav morati sastaviti bez Brlečića, međutim koga god da pošalje na teren, trebali bi doći do punog plijena. Još su uvijek u igri za titulu, ali više ne ovise sami o sebi. U Livani gostuje neopterećeni Dilj koji se zacementirao na 4. poziciji, a ondje će Vinkovčani bez suspendiranog Stanića. S druge strane domaćinu trebaju tri boda kako bi probali osigurati opstanak u ovom društvu i sljedeće sezone, no i njima će nedostajati vrlo bitni Karanović. Utakmica za prestiž igra se u Babinoj Gredi gdje će se susresti susjedi na tablici, Višnjevac i domaća Šokadija. Obje su momčadi kompletne, nemaju ništa za izgubiti, oboji u svojim redovima imaju odlične individualce, pa u ovom susretu očekujemo golijadu.

Tri je susreta na rasporedu u subotu, dok je preostalih pet u nedjelju. Utakmice su na rasporedu od 17:30.