Valpovački prvaci na prijemu kod gradonačelnika Šutala

Nogometni klub Valpovka za sobom je ostavio dobru sezonu u Trećoj NL Istok, ali i fantastičnu u kategoriji mlađih pionira koji su pokorili svoju ligašku konkurenciju i okitili se naslovom prvaka pod vodstvom trenera Ivana Peroševića i Dine Paulića.

Osim što su nagrađeni peharima i medaljama, mali valpovački nogometaši nagrađeni su i prijemom kod gradonačelnika Matka Šutala. Čestitke prvog čovjeka Grada sigurno Peroševićevim i Paulićevim momcima dodatno govore da su napravili odličnu stvari, ali i da moraju nastaviti istim putem, marljivim radom i zalaganjem na svakom treningu i svakoj utakmici.

– Dečki Valpovo je ponosno na vas. Puno generacija prije vas nije polučilo ovakav uspjeh. Nadam se da će vam ovo biti dodatan poticaj da još više trenirate, a vjerujem da će se i ostale kategorije ugledati na vas. Grad će i dalje najviše ulagati u sportske škole i u školovanje trenera u svim našim udrugama jer smatram da je to temelj razvoja svakog sporta i sportaša.“ – rekao je na prigodnom druženju s prvacima gradonačelnik Šutalo uz napomenu da zbog sporta škola ne smije trpjeti kada su mali prvaci u pitanju.
Sjajnu sezonu mlađih pionira na terenu su iznijeli Leo Kovačić, Niko Mužar, Gabrijel Perošević, Luka Talafuk, Niko Rebrina, Filip Berečić, Ivan Babić, Ivan Đakovac, Petar Šimić, Leon Vuk, Marko Šovagović, Tomo Vranić, Rafael Glavica, Aleksandar Vranić, Matej Vidaković, Jakov Bagarić, Lukas Sopić, Ivan Knežević, Jakov Salitrežić, Nika Herceg, Erika Petrović, Stjepan Francuz, Filip Kolenc, Borna Vidaković te Luka Koški, a uz trenere Peroševića i Paulića, svakako se uz ovaj uspjeh mora vezati i šefa Škole nogometa Marija Maltara, ali i predsjednika Marka Barišića koji brine da sve u klubu funkcionira tako da se stvaraju novi Jelići…