KRAJ U PULI: Uljanik je novi član 2. NL!

Danas se na stadionu Veruda u Puli igra uzvratna utakmica kvalifikacija za popunu Druge nogometne lige između Uljanika i požeške Slavonije. Prvi dvoboj u Velikoj završen je bez pobjednika i bez golova, a samo na Sportalu pratite sve najvažnije događaje s uzvratnog susreta.

ULJANIK – SLAVONIJA 3:1

Uljanik: Jurak (V), Žgomba, Pajković, Mašović, Perić-Komšić, Simeunović, Kovačević, Živković, Jereb (K), Giljanović, Raković

Slavonija: Petković, Jakovljević, Jagodić, Marčetić, Antunović (K), Martinović, Peharda M., Peharda I., Janković, Božić, Šubara

 

KRAJ U PULI: Uljanik je novi član 2. NL!

85. minuta: Imala je Slavonija veliku šansu nakon kornera. Žarko-Dominik Jakovljević visoko skače, ali nije bio precizan.

84: minuta: Matej Martinović je dobro pucao iz kaznenog udarca, no domaći Carlo Jurak pogađa stranu i odlično brani. Ostaje 3:1 u Puli.

83. minuta: Slavonija će izvesti kazneni udarac!

77. minuta: Uljanik radi izmjenu. Iz igre izlazi Robert Perić-Komšić, a u igru ulazi Bojan Gjurchinoski.

75. minuta: Velika šansa za Slavoniju! Jakov Janček ubacuje vanjskom, ali Ivan Antunović i Matej Martinović za sekundu kasne na loptu.

72. minuta: Uljanik vodi 3:1! Robert Raković je pogodio za povećanje vodstva Uljanika. Nakon akcije domaćih igrača, vratar Slavonije Ivan Petković odlično brani udarac, ali odbijena lopta dolazi na nogu Robertu Rakoviću, koji povećava vodstvo domaćih.

63. minuta: Izmjena kod ekipe Uljanika. Igru napušta Danilo Kovačević, a ulazi Kristijan Batelić.

62. minuta: Ozlijedio se Ivan Peharda i napušta igru. Umjesto njega u igru ulazi mladi Filip Prološčić.

58. minuta: Velika šansa za Slavoniju! Tvrtko Janković ubacuje s desne strane. Lopta je preletila domaćeg vratara i dolazi do Ivana Antunovića, ali on nije uspio dobro zahvatiti loptu, koja odlazi daleko od gola.

51. minuta: Slavonija je bila opasna iz auta. Ivan Antunović je prenio loptu za Tvrtka Jankovića, koji s četiri metra glavom prebacuje loptu preko gola.

49. minuta: Domaći Milivoj Simeunović puca preko gola iz slobodnog udarca.

48 minuta: Ivan Peharda je zaradio žuti karton na 20 metara, što znači da će Uljanik izvesti slobodan udarac.

Počelo je drugo poluvrijeme u Puli!

Poluvrijeme u Puli! Uljanik ide na odmor s vodstvom 2:1 nakon preokreta.

45+3.: Igrali su se posljednji trenuci prvog dijela kada domaći Benjamin Pajković odlično puca, ali vratar Slavonije Ivan Petković vrhunski brani iz gornjeg kuta gola!

45. minuta: Uljanik vodi! Ponovno gol iz kornera, Noel Žiković je najviši na petercu i posprema loptu u drugi kut. Rezultat je sada 2:1 za Uljanik.

36. minuta: Još jedan pokušaj Uljanika! Dominik Žgomba puca, ali lopta odlazi pokraj gola. Rezultat ostaje 1:1.

35. minuta: Velika šansa za Uljanik! Domaći Robert Perić Komšić odlično puca, ali vratar Slavonije Ivan Petković još bolje brani. Lopta se odbija, a Žarko Dominik Jakovljević čisti s gol linije.

32. minuta: Domaći Milivoj Simeunović odlično puca, no lopta odlazi preko gola.

32. minuta: Uljanik je preuzeo inicijativu i sada će izvesti slobodan udarac s 27,28 metara.

31. minuta: Uljanik je zaradio slobodan udarac na 17,18 metara. Benjamin Pajković izvodi udarac, ali lopta pogađa živi zid.

24. minuta: Gol za Uljanik! Milivoj Simeunović pogađa nakon udarca iz kuta i izjednačava rezultat na 1:1.

23. minuta: Domaći igrač Milivoj Simeunović puca s ruba šesnaesterca, ali lopta nakon bloka odlazi u korner. Uljanik će izvesti udarac iz kuta.

  

22. minuta: Gol za Slavoniju! Matej Martinović je strijelac. Mato Marčetić šalje dugu loptu za Antunovića, koji vraća povratnu za Martinovića. Martinović prolazi kroz dvojicu obrambenih igrača i preciznim udarcem pogađa u drugi kut gola. 1:0 za Slavoniju!

10. minuta: Utakmica je izjednačena, bez pravih prilika za gol. Obje momčadi igraju oprezno, bez većih uzbuđenja pred golovima.

18,00 – Utakmica je počela!