Uz podršku Općine Stari Jankovci Orolik bi konačno trebao doći kući

Nogometaši Orolika su u sličnoj situaciji kao požeška Slavonija. Bez obzira na razliku u rangovima natjecanja muče ih iste brige, a do daljnjega će na svakoj utakmici biti gosti. Svjedočimo u zadnje vrijeme laganom trendu revitalizacije klubova u čemu prednjači Treća ŽNL NS Vinkovci, a veliku borbu za opstojnost kluba vodi uprava kluba iz Orolika koji se natječe upravo u spomenutoj ligi i trenutno se nalazi na devetom, mjestu s 13 osvojenih bodova.

Oglas

Oglas

Dok pomalo s nostalgijom promatraju kako se klubovi iz okolice pomalo kuće i uređuju prostorije strpljivo čekaju bolje dane i odrađuju svoje domaće utakmice na prekrasnom zdanju u Novim Jankovcima s odličnim uvjetima no srce ipak vuče svome domu. Oni se svakako naziru podrškom Općine Stari Jankovci i načelnika Dragana Sudarevića koji s radošću podržava sport i sportsku aktivnost pa je tako pokrenuto sve što je potrebno da bi se Orolik vratio kući.

Oglas

Projekt je završen pa preostaje strpljivo sačekati da se pojavi prvi bager na stadionu što će definitivno vratiti osmjeh na lice svima koji vole NK Orolik. Klub trenutno broji 25 aktivnih igrača koji uz desetak volontera odrađuju uredno sve zadaće oko priprema i odigravanja utakmica pa uz svoje navijače, simpatizere i mještane kojim je problem otići do Novih Jankovaca maštaju o povratku svojoj kući. Nova kalendarska godina je i nova prilika, ovu polusezonu će Orolik i dalje biti beskućnik, a bilo bi prekrasno da možemo napisati da se u narednoj natjecateljskoj sezoni Orolik vratio kući.