Uz nekoliko promjena Svačić spreman čeka početak proljetnog dijela sezone

Ostalo je trenerskom dvojcu Tadić – Polić odraditi završni “glanc” pred početak drugog dijela sezone u Trećoj NL, Svačić i u proljeće pretendira boriti se za vrh. Veliki minus svakako je odlazak Ivana Božića u Marsoniju, no iz suprotnog smjera stigao je mladi i vrlo talentirani Mihael Bosanac, jedan od lidera ljestvice strijelaca Tomislav Žuljević ostao je među Narančama, pa su i ambicije ostale visoke.

Oglas

– Mi stvarno nemamo nikakvog pritiska rezultata, idemo iz utakmice u utakmicu, svakako želimo skupiti što više bodova, biti što bliže vrhu, sportski je u svaku utakmicu ući i tražiti pobjedu. Primarni cilj je biti stabilan ligaš, imamo lijepu zalihu bodova, igrat ćemo opušteno. Mislim da smo kvalitetom na sličnoj razini, Božić će nam sigurno nedostajati, ali nije imalo nikakvog smisla priječiti mu odlazak u viši rang. Za gostovanje u Gradišci imamo malo problema s izostancima, posebno na stoperskim pozicijama, ali nekako ćemo se pokrpati i odigrati dobar županijski derbi protiv odličnog protivnika – rekao je za Sportalo Mario Tadić, trener Svačića.

Oglas

Mihael Bosanac i Stjepan Jelenić iz Željezničara su za sada novaci u svlačionici, uz još dva igrača koji su na probi, Slatinik su napustila četiri igrača, Kljajić, dva Ivanagića te Božić. Kroz pripreme su odigrali i slavili 3:1 protiv Zadrugara te s “vaterpolo” rezultatom protiv pakračkog Hajduka 5:3. Za kraj su ostali dvoboji protiv Slavije u Pleternici te Vardarca u generalci.