Uvjerljive pobjede domaćina u ligi NS Osijek

U 11. kolu lige NS Osijek odigrana su tri susreta u kojima su ostvarene sve pobjede domaćih.

NK BRIJEST – NK ŠUBIĆ (V) 6:0

Oglas

NK Brijest je na svom terenu ugostio NK Šubić iz Vuke, prošlogodišnjeg člana 2.ŽNL, te ih svladali su visokih 6:0. Više nego uvjerljiva pobjeda Brijesta samo je uvertira za nadolazeće utakmice. Iako je još jedno kolo na rasporedu, ako uspiju odigrati zaostale utakmice ove godine, sigurno je da će uzeti jesenski naslov. Po tri pogotka u svakom poluvremenu bila su i više od očekivanog. Prvo ime susreta je mladi Luka Marić koji je postigao svoj prvi hattrick u dresu Brijesta.

NK LASLOVO ’91 – NK SLOGA (E) 2:0

Oglas

Općinski derbi se igrao u Laslovu proteklog vikenda. Slavili su “zeleni” s uvjerljivih 2:0, a da susjede nisu počastili ni počasnim pogotkom. Mlada ekipa Laslova dobro kotira ove jeseni, za razliku od susjeda iz Ernestinova koji nakon katastrofalne sezone u 2.ŽNL i kvalifikacija za ostanak, i u ligi NS Osijek se polako primiče dnu.

NK GOLEO – NK SARVAŠ 5:1

Oglas

Nakon poraza od Gibarca na svom terenu, Goleu je dobro došao protivnik kao Sarvaš da vrate pozitivnu atmosferu u svoje redove. Kako i ne bi kad su još uvijek na vrhu, iako pratitelj Brijest ima čak dvije utakmice manje. Zeleni iz Dopsina su navikli svoju publiku na pogotke, tako da ni na ovoj ih nije manjkalo. Uz nesvakidašnju gol-razliku domaćina 24:19 u osam odigranih susreta, svaki posjetitelj zna da će uživati u njihovoj igri. Rezultat na poslijetku realan i korektan, budući da su Sarvašani stigli u Dopsin sa svega deset igrača.