/Uvjerljiva pobjeda Plamena protiv Pule FANTASTIČNA PARTIJA ANDREJE MARIĆ
plamen alen vojvodić

Uvjerljiva pobjeda Plamena protiv Pule FANTASTIČNA PARTIJA ANDREJE MARIĆ

Košarkašice požeškog Plamena prekinule su niz poraza i uvjerljivo na svom parketu nadigrale gošće iz Pule. Od početka je to bila jednosmjerna cesta, Plamene su pokazale da su bolja ekipa i na kraju došle do uvjerljive pobjede i vratile pozitivnu atmosferu.

Plamen Požega – Brionka Pula 92:64 (22:15, 24:13, 34:19, 12:17)

  • Plamen Požega: A.Berger 0, Bošković -, Županić 2, Bašić 0, Glomazić 12, Banožić -, Vojvodić 13, Marić 26, Đukić 8, La.Hrmić 13, Maričević 2, Warren 16. Trener: Vladimir Englman
  • Brionka Pula: Đukić 6, Pjevac 10, Begonja 3, Borić 18, Gal 0, Barukčić -, Bekvalac 0, Ramljak 12, Delić -, Plavljanin 15. Trener: Ivan Đukić

Fantastičnu utakmicu odigrala je Andrea Marić koja se za 24 minute igre zaustavila na 26 poena i deset skokova. Double double učinak imala je i Jessica Warren koja je zabila 16, a imala čak 14 skokova! Blizu double double bila je i druga Andrea, Glomazić koja je postigla 12 poena i imala 8 asistencija, a nakon Zagreba potvrdila je i danas da je “uštimala” ruku pogodivši dvije trice iz tri pokušaja. Dvoznamenkasti broj poena imale su i Monika Vojvodić i Kapetanica Lana Hrmić pa pobjeda nikako nije mogla izmaknuti. Ako su kod Požežanki prednjačile Andree, kod gošći su najraspoloženije bile Sare, Borič je ubacila 18, a Plavnjanin 15 poena.

Plamenu je ovo četvrta prvenstvena pobjeda, ulovili su priključak sa riječkim FSV-om i Zagrebo, dok je Split iznenadio u Zadru i pobjegao na pobjedu više i napravio veliki korak prema mirnoj završnici.

Foto: Alen Vojvodić

Podijeli
  •  
  •  
  •