/Uvjerljiva pobjeda brodskih vaterpolista SIŠČANI NISU IMALI ŠANSE
VK Marsonia - VK Vukovar slika 4.

Uvjerljiva pobjeda brodskih vaterpolista SIŠČANI NISU IMALI ŠANSE

U prvom kolu prvenstva Hrvatske za mlađe juniore brodski vaterpolisti bili su puno bolji od vaterpolista iz Siska.


 VK Marsonia – VK Siscia 28:10 ( 5:2, 6:2, 12:2, 5:4 ). Za Marsovce su nastupli: Grabovac, Sekulić 2, Aladrović 1, Kolesarić 5, Šokić 2, Levak, Vrbljančević 3, Tolić 1, Dankić 6, Glavaš 5, Milutinović 1, Čorak, Milić 2. Trener: Aladrović.
    Od početka se primjetilo da su brođani plivački i tehnički puno jači što je potpuno došlo do izražaja u trećoj četvrtini koju su Marsovci dobili s čak 10 razlike. Ove dvije momčadi će se ponovo susresti  sljedeći tjedan na turniru u Sarajevu.
    Odigrane su i dvije prijateljske utakmice protiv VK Vukovar i to u 2004.godištu i u 2006.godištu i mlađi. U prvoj utakmici trener Šimić dao je priliku igračima koji inače manje igraju pa iako su Marsovci vodili 5:0, na kraju su vukovarci bili bolji 6:5.
Sastav 2004. godište: Čorak, Perlić, Milić, Milutinović, Tolić, Zirdum, Ivezić, Zeba, Blagić, M.Čičak i Maras.. Trener: Šimić. 
   
U mlađim kadetima brođani su bili puno bolji i pobijedili. VK Marsonia : VK Vukovar 14:3. Sastav 2006. godište i mlađi:M. Čičak, Dokuzović, Kristijan, K.Levak, Katušić, L. Čičak, Šokić, Šimić, Grgurić, Boček, D. Gajger, G. Gajger, Karešin, Šimunović i Majić. Trener: Šimić 
Podijeli
  •  
  •  
  •