Uspješno je odrađen i malonogometni turnir u Oriovcu

U organizaciji udruge veterana NK Oriolik Oriovac u dvorani OŠ Stjepana Ilijaševića održan je 7.malonogometni turnir pod nazivom “Oriovac 2022”. Natjecanje na ovogodišnjem turniru podijeljeno je u četiri kategorije i to početnici, mlađi pioniri, seniori i veterani. U kategoriji početnika bilo je osam ekipa, a najviše su pokazali mladići iz ŠN Batrina koji su u finalnoj utakmici pobijedili ekipu Svačića iz Starog Slatinika, treći je bio Oriolik, a četvrta ekipa ŠN Tiki taka. U konkurenciji mlađih pionira također se natjecalo osam ekipa, prvo mjesto osvojila je ekipa Željezničar 2, drugi je bio Oriolik 1, treći Željezničar 1, a četvrta ekipa Batrine.

Oglas


U kategoriji veterana također se natjecalo osam ekipa. Prvo mjesto pripalo je ekipi veterana ŠD BS&SS koji su u finalu savladali ekipu Moby dick. U kategoriji seniora natjecalo se trinaest ekipa. Branitelj naslova CB Dinamo pobjedom nad ekipom TLD Blažević 5:2 izborio je polufinale u kojem ga je čekala vrlo jaka Beluga Agrobit koja je u četvrtfinalu pobjedila MAK Vrtove s visokih 11:1. Najzanimljiviji četvrtfinalni susret zasigurno je bio onaj između Smokvinog lista i Smokvinog lista juniori u kojem iskusna stara garda nije dozvolila iznenađenje i s 5:0 izbacila svoje učenike s turnira. Posljednji četvrtfinalni susret bio je između drenovačkog Hrvatskog dragovoljca i ekipe Debeli, loši i spori u kojoj su Ante Gavran, Ilija Vrbanić & co. pokazali da je ime ekipe samo šala i s 4:1 izbacili Dragovoljce i postali četvrti sudionik polufinala.

Oglas

Oglas

Prva polufinalna utakmica po mnogima finale prije finala branitelj naslova CB Dinamo u čijim su redovima uz iskusne Mateja Marušića i Josipa Ravlića, nastupili Tomislav Grgić, Luka Morber, Karlo Baričević, Ivan Martić, Ivan Benić, Silvio Mihić, Bruno Katanić i Antonio Jurević naišli su na tvrd orah u ekipi Beluga Agrobita za koje su nastupili Željko Konrad, Tomislav Kovačević, Goran Jurić, Stipo Gavranić, Almedin Bundavica, Luka Đerek, Filip Matijašević, Bruno Velikanović i Mario Ćubel sva nabrojana imena garantirala su odličnu utakmicu kakvu smo i vidjeli, a Beluga Agrobit na kraju je slavila 4:1 i našla svoje mjesto u finalu gdje su čekali boljeg iz susreta Smokvin list i Debeli, loši i spori.

Odlični Robert Stahović u društvu braće Bošnjaković, Kuzmića, Stubičana, Musa, Zebe, Cindrića i Vladimira Vukelića nisu dali Debelima, lošima i sporima da se razmašu te ih s 4:0 poslali na noge Dinamu u utakmici za 3.mjesto. Utakmica za treće mjesto donijela je još jedan pehar u ruke stratega CB Dinamo poznatoga Alena Haringa koji s Oriovačkog turnira kako kažu kuloarske priče nikada ne ide praznih ruku, a ovaj put 4:2 bilo je dovoljno CB Dinamu za treće mjesto. U finalnoj utakmici pokazale su Smokve da nisu slučajno došli do samog kraja turnira – lavovska borba ipak je na kraju otišla na stranu Beluga Agrobita rezultatom 3:1 uzeli su momci iz House of music pehar i nagradu za osvojeno prvo mjesto. Pehar za najboljeg igrača turnira podigao je Željko Konrad iz pobjedničke ekipe.

Na kraju veterani NK Oriolik zahvaljuju svim posjetiteljima i učesnicima turnira kao i sponzorima bez kojih bi teško organizirali ovaj turnir, hvala svim članovima udruge na svesrdnoj pomoći, Mariji i Sari za rad na zapisničkom stolu, sucima Kruljcu, Risteru, Nožiniću i Ružmanu za odlično odrađen posao, još jednom hvala svima i vidimo se dogodine na istom mjestu – poručuju iz organizacijskog odbora turnira.